Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Sekaná pečeně s paprikou
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Nepečený dort III.
Jablečné (mini) palačinky
Rybízový koláč podle paní Mixové
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Salát z grilované červené řepy s…
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek