Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné krůtí stehno
Kachna po staročesku
Cuketa v sýrovém těstíčku
Jižanské fazole s klobásou
Dýňová polévka s česnekem a krutony
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Lehká tvarohová bublanina
Extra čokoládové muffiny
Drobenkový vločkový koláč - snadno,…
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek