Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí kečup
Fazolová gulášovka s uzeným masem
Sníh na perníčky
Slunečnicový chléb domácí
Italská polévka Minestrone Institutu…
Noky se špenátem a ricottou
Mrkvové placičky
Grilovaný řapíkatý celer
Dýňový krém s kari
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros