Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené těstoviny se špenátem
Kynutá bábovka s kakaem
Třešňový koláč II.
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Úžasná "roláda" z mletého masa v …
Grilovaný losos v marinádě
Ledový salát s krutony
Medové trubičky
Buřty na pivu
Halušky s brynzou a slaninou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake