Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékaná kapusta s rýží
Linecké cukroví DIA
Tvarohový želatinový dort
Placičky z cukety a mrkve
Hrnečkové knedlíky
Kuřecí směs v bramborové kaši
Francouzské brambory - bez vaření
Báječná (nejen) broskvová roláda
Kapustové drny z pánve
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek