Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nekynutý závin
Rybí pomazánka II.
Francouzské kuře II.
Tiramisu s jahodami a čokoládou
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
Nepečené kokosové kostky
Fazole z konzervy
Meruňkové čatní s cibulí
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše