Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Olejová bábovka
Kávěnky
Kokosový koláč
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Jablečné těstoviny s tvarohem
Hrachová kaše (moc dobrá)
Omáčka k těstovinám
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Kynuté buchty z remosky
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše