Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory na paprice jako příloha
Salát s rukolou a mozzarellou
Cejn na bylinkách
Čína s kuřecím
Vajíčková pomazánka (DUKAN)
Zelný salát z kysaného zelí
Vegetariánské kari s kurkumou,…
Pečené kuřecí žaludky
Rizoto s hlívou
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Mačkané brambory
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek