Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šusky (opečené škubánky)
Králík na houbách a hořčici
Makronky se třemi náplněmi
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Chilli con carne s kořením
Polévka s uzenými žebry a kroupami
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Věnečky podle Valiky
Utopenci podle Gajzy
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek