• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřový perkelt s nokedly
Napište svůj komentář k receptu

Vepřový perkelt s nokedly

0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 125 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřový perkelt s nokedly
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g vegeta
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce vepřové sádlo
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička olej
    • 1
      ks rajčata
    • 1
      kg polohrubá mouka
    • 1
      špetka sladká paprika
    • 2
      ks vejce
    • 3
      ks paprika tří barev
    • 600
      g vepřové maso

Postup přípravy receptu

1
Příprava perkeltu: Cibulku oloupejte a nasekejte nadrobno. V hrnci rozpusťte sádlo. Cibulku zpěňte na rozehřátém sádle. Vepřové maso nakrájejte a přidejte k cibulce. Osolte, opepřete a nechte orestovat. Papriky a rajče nakrájejte na kostičky. Přidejte k masu. Ochuťte vegetou. Nechte asi hodinu vařit, aby se voda vyvařila.
2
Příprava nokedlů: V míse smíchejte polohrubou mouku s vejci.Osolte a vypracujte těsto, do kterého postupně přilejte vodu tak, aby těsto nebylo tuhé ani příliš řídké - má být lepivé. Mezitím si dejte vařit osolenou vodu. Jakmile se voda vaří, přiložte na hrnec struhadlo s velkými oky (nebo přímo nástroj na výrobu zavářky do polévek, halušek atp.) a těsto pomalu protlačujte skrz do hrnce. Tím vzniknou malé kousky uvařeného těsta jménem nokedly. Nechte je chvíli povařit - měly by vyplavat na hladinu. Zceďte je a promíchejte s kapkou oleje, aby se k sobě nepřilepily. Nokedly podávejte s vepřovým perkeltem.
3
"Tento recept pro vás připravil známý italský kuchař Emanuel Ridi"
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřový perkelt s tarhoňou

Vepřový perkelt s tarhoňou

Telecí perkelt

Telecí perkelt

Kuřecí paprikový perkelt

Kuřecí paprikový perkelt

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Olej Paprika Pepř mletý Polohrubá mouka Rajčata Sladká paprika Sůl Vegeta Vejce Vepřové maso Vepřové sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí kousky ala Donald

Kuřecí kousky ala Donald

Světová pomazánka na chlebíčky

Světová pomazánka na chlebíčky

Hamburská vepřová kýta

Hamburská vepřová kýta

Vynikající kapr

Vynikající kapr

Plněné ořechy IV.

Plněné ořechy IV.

Vajíčkový salát se salámem

Vajíčkový salát se salámem

Domácí chleba

Domácí chleba

Ananasový koláč naruby

Ananasový koláč naruby

Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami

Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

22
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
21
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
18
Sýrové rohlíčky s česnekem
Sýrové rohlíčky s…
17
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
16
Gratinované brambory
Gratinované brambory

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Vepřový kotlík s fazolemi
Vepřový kotlík s fazolemi
Vepřový králík pečený na bylinkách
Vepřový králík pečený na bylinkách
Vepřový ořech s mrkvovým pyré
Vepřový ořech s mrkvovým pyré
Vepřový perkelt s tarhoňou
Vepřový perkelt s tarhoňou
Vepřový plátek s listovým špenátem
Vepřový plátek s listovým špenátem
Vepřový řízek
Vepřový řízek
  • Recepty.cz
  • Vepřový perkelt s nokedly
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact