• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřové závitky v římském hrnci
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové závitky v římském hrnci

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové závitky v římském hrnci
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřové maso
    • 2
      ks paprikové klobásy
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule
    • hořčice
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      kg brambory
    • 5
      stroužek česnek
    • mletá paprika
    • 1
      lžíce petrželka
    • 1
      tatra

Postup přípravy receptu

1
Plátky masa naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, půlku klobásy a nakrájenou okurku.
2
Zavineme spíchneme párátky.
3
Do hrnce dáme na kousky nakrájené brambory, osolíme, přidáme na plátky nakrájený česnek, petrželku.
4
Promícháme a posypeme mletou paprikou.
5
Na vrch dáme závitky, zalijeme Tatrou a dáme do trouby péct.
6
Pečeme asi na 200 °C asi 1,5 hodiny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na cibuli v římském hrnci

Kuře na cibuli v římském hrnci

Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci

Broskvové kuře na červeném víně v…

Zapékané brambory s masem v římském hrnci

Zapékané brambory s masem v římském…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miloš | 27. 1. 2008 13:10

    Já dávám také 33% smetanu, má to rozhodně lepší chuť

  • Anonym | 18. 2. 2007 09:52

    Hano,pokud vaříte,tak snad chápete,že normální mléko ,byť s názvem Tatra by tomu moc nepomohlo.Já dávám místo Tatra mléka klasickou šlehačku-33%

  • Jana H. | 12. 2. 2007 16:26

    Paní Hano, dávala jsem v krabičce, ale je to určite 250 ml, je pouze 4% kondenzované mléko, ale lepší je v plechovce víceprocentní. Já se snažím dávat méně procentní , ale s Tatrou je to ještě lepší.Kdybych neměla strach, že mi to přeteče, dala bych určite alespoň 1,5 plechovky. Mám velký římský hrnec a vařila jsem to pro 4 osoby, tak aby brambory ještě zbyly. Máme je rádi i potom bez masa.Můžete dát i pálovou papriku, pokud ji snášíte. I toho česneku může být víc, ale záleží na vás. Vlastně si to můžete celé přizpůsobit svým chuťovým buňkám. Ať chutná. Jana H.

  • Hana Rožníčková | 12. 2. 2007 08:51

    Jano, myslíte Tatra mléko v malé krabičce nebo v plechovce nebo klasické 1 litrové v krabici?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Hořčice Mletá paprika Nakládané okurky Paprikové klobásy Pepř mletý Petrželka Sůl Tatra Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční beránek - fofr

Velikonoční beránek - fofr

Jahodové pokušení

Jahodové pokušení

"Tiramisu" roláda

"Tiramisu" roláda

Citronovo tvarohový trhanec bez mouky

Citronovo tvarohový trhanec bez mouky

Čokoládový dortík

Čokoládový dortík

Cibulovo-česneková polévka

Cibulovo-česneková polévka

Adžika masovo-zeleninové ragú

Adžika masovo-zeleninové ragú

Krkonošský hubník

Krkonošský hubník

Indické kuře Tikka Masala

Indické kuře Tikka Masala

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

48
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
46
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Krémová polévka z červené řepy
Krémová polévka z…
29
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází

Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Zázrak pro vaši pleť: Co dokáže studená voda?

Zázrak pro vaši pleť: Co dokáže studená voda?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Nemocná Laďka Něrgešová (49): Detailní záběry léčby rakoviny!

Nemocná Laďka Něrgešová (49): Detailní záběry léčby rakoviny!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Vepřové výpečky se zelím
Vepřové výpečky se zelím
Vepřové závitky na smetaně
Vepřové závitky na smetaně
Vepřové závitky plněné sýrem
Vepřové závitky plněné sýrem
Vepřovka z papiňáku
Vepřovka z papiňáku
Vepřovka z papiňáku - pomazánka nebo polotovar
Vepřovka z papiňáku - pomazánka nebo…
Vepřovo-drůbeží roláda se zeleninou
Vepřovo-drůbeží roláda se zeleninou
  • Recepty.cz
  • Vepřové závitky v římském hrnci
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact