• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřové se zelím
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové se zelím

autor: Mucík
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové se zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřová krkovice
    • 1
      sklenice kysané zelí
    • 100
      g houby
    • 1
      plechovka sterilovaný hrášek malá
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • hladká mouka na zahuštění

Postup přípravy receptu

1
Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme, opeříme a opaprikujeme. Na každý plátek masa položíme kopičku vymačkaného kysaného zelí, srolujeme a sepneme párátky. V kastrole rozehřejeme olej, zprudka osmahneme maso a podlijeme. Průběžně podléváme vodou. Dusíme do měkka.
2
Jakmile je maso hotové, vyjmeme ho a odložíme do misky. Do šťávy můžeme přilít trochu vody, vložíme nakrájené houby na větší kostky a sterilovaný hrášek z plechovky. Necháme chvilku povařit, asi tak 10 minut. Zakysanou smetanu rozkvedláme s trochou vody a troškou hladké mouky. Výsledná omáčka by neměla být moc hustá. Vložíme maso a necháme chvilku povařit. Samozřejmě podle chuti ještě omáčku dosolíme, opepříme. Podáváme s tím, na co máme chuť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové medailonky s čínským zelím

Vepřové medailonky s čínským zelím

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Vepřové pod zelím pečené - z remosky

Vepřové pod zelím pečené - z remosky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Houby Kysané zelí Paprika - sladká Pepř mletý Sterilovaný hrášek Sůl Vepřová krkovice Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s francouzskou zálivkou

Zeleninový salát s francouzskou…

Kachna po staročesku

Kachna po staročesku

Bůček pro správné chlapy

Bůček pro správné chlapy

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Domácí pizza koláč

Domácí pizza koláč

Čokoládové buchtičky s čokoládovým pudinkem

Čokoládové buchtičky s čokoládovým…

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)

Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

21
Pikantní škvarková pomazánka nejen na topinky
Pikantní škvarková…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Bramborový rychlý salát s hořčicovým dresingem
Bramborový rychlý salát…
14
Bramborové šišky na slano
Bramborové šišky na slano
14
Pikantní kuře na zelí
Pikantní kuře na zelí

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Smyslná múza Dragounová v bahnivé krustě: Takhle vzniká unikátní umělecké dílo!

Smyslná múza Dragounová v bahnivé krustě: Takhle vzniká unikátní umělecké dílo!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • Vepřové se zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact