Hovězí nebo vepřové maso na leču
Trhané vepřové
Vepřové s kapustičkami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sójová omácka v údenárstve je predsa len trochu prehnaná korenina na dochucovanie nasich jedál. Inác recept nemá chybu.
Jogurtový koláč II.
Vdolky pečené v troubě
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Fenyklová polévka
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
"Paneláková" buchta
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…
Dýňová polévka krémová
Pravý segedínský guláš
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem