Hovězí nebo vepřové maso na leču
Trhané vepřové
Vepřové s kapustičkami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sójová omácka v údenárstve je predsa len trochu prehnaná korenina na dochucovanie nasich jedál. Inác recept nemá chybu.
Šišky z bramborové kaše
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Těstoviny s ricottou a pestem
Dort s nutelovým krémem
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Cuketová směs se slaninou
Fenyklová polévka
Restované žampiony s bramborami a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…