Trhané vepřové
Vepřové s kapustičkami
Hovězí nebo vepřové maso na leču
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sójová omácka v údenárstve je predsa len trochu prehnaná korenina na dochucovanie nasich jedál. Inác recept nemá chybu.
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Řezy s rebarborou
Zelené fazolky s vejci
Zapečená hlíva s nivou
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Krkovička pečená s játry a cibulí
Zapečené brambory 2
brambory v alobalu se zakysanou…
Fazolová polévka s domácími flíčky
Restované žampiony s bramborami a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…