• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • VEPŘOVÉ MASO - Vepřové maso a´la čína
Napište svůj komentář k receptu

VEPŘOVÉ MASO - Vepřové maso a´la čína

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
VEPŘOVÉ MASO - Vepřové maso a´la čína
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová kýta
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      ks vejce
    • olej
    • 2
      ks pórek
    • 0,25
      ks hlávkové zelí
    • 0,25
      l vývar
    • 0,50
      lžička glutasol
    • 1
      sklenice víno nejlépe vermutu
    • 4
      lžíce sojová omáčka
    • 0,50
      lžička paprika nebo čili
    • 1
      lžička škrob namočený v troše studené vody

Postup přípravy receptu

1
Vepřové maso nakrájíme na velmi tenké plátky (nejlépe se krájí maso zpola zmrzlé), osolíme, posypeme škrobem, vyklepneme vejce a dobře promícháme. Vložíme do chladničky a necháme půl hodiny až několik hodin rozležet. Občas zamícháme.
2
Před přípravou rozpálíme v pánvi s vyšším okrajem olej, po částech vkládáme maso a vidličkou ho oddělujeme, aby se neslepovalo. Dozlatova opečené maso vyndáme na talíř a do zbylého tuku vhodíme čtverečky pokrájené zelí a pórek. Chvíli opékáme, pak zalijeme vývarem, vínem a sójovou omáčkou, 2 minuty podusíme, vrátíme maso, společně prohřejeme, vlijeme trochu škrobu, opět promícháme, dochutíme ostrou paprikou a glutasolem a hned podáváme s dušenou rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čína nečínsky

Čína nečínsky

Čína z vepřového masa

Čína z vepřového masa

Mončina čína

Mončina čína

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Glutasol Hlávkové zelí Olej Paprika Pórek Škrob Sojová omáčka Sůl Vejce Vepřová kýta Víno Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Bavorský knedlík

Bavorský knedlík

Kakaové řezy s jablky

Kakaové řezy s jablky

Martinské rohlíčky pro Zuzku

Martinské rohlíčky pro Zuzku

Citronový krém s tvarohem

Citronový krém s tvarohem

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

Koláčky s drobenkou

Koláčky s drobenkou

Celer smažený v kořeněné tempuře

Celer smažený v kořeněné tempuře

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

243
Štrúdl s hroznovým vínem
Štrúdl s hroznovým vínem
61
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Jednoduché zeleninové…
54
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
42
Kynutý koláč s tvarohem
Kynutý koláč s tvarohem
31
Bramborové knedlíky s vekou
Bramborové knedlíky s…

Zajímavé články

Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché recepty, které vás budou bavit
Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché…
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak připravit ty nejšťavnatější
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak…
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
AHA.cz Hezucký rozplakal Mareše i Česko: Slova manželky berou za srdce

Hezucký rozplakal Mareše i Česko: Slova manželky berou za srdce

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy „To je státní hymna, ty vole!“ Z kultovních Samotářů jsou padesátníci. Jak se jejich představitelé změnili?

„To je státní hymna, ty vole!“ Z kultovních Samotářů jsou padesátníci. Jak se jejich představitelé změnili?

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Gondíková na premiéře nové komedie: Ukrývala popáleniny! Co se jí stalo?

Gondíková na premiéře nové komedie: Ukrývala popáleniny! Co se jí stalo?

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Zvíře, které uvidíte jako první, prozradí hodně o vaší osobnosti!

Zvíře, které uvidíte jako první, prozradí hodně o vaší osobnosti!

  • Recepty.cz
  • VEPŘOVÉ MASO - Vepřové maso a´la čína
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact