• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřové koleno mňam
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové koleno mňam

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové koleno mňam
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové koleno
    • francouzská hořčice
    • pivo
    • česnek
    • sůl
    • cibule

Postup přípravy receptu

1
Koleno vykostíme. Z francouzské hořčice, trošky piva, drceného česneku a soli uděláme kašičku. Koleno posolíme potřeme kašičkou a necháme 1 den v lednici.
2
Druhý den srolujeme, převážeme a pečeme na cibuli. Podléváme pivem a vodou. Podáváme se zelím a s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pirožky mňam mňam

Pirožky mňam mňam

Vepřové koleno marinované

Vepřové koleno marinované

Vepřové koleno v zelí

Vepřové koleno v zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdeněk Kratochvíl | 2. 12. 2007 06:12

    Dělám koleno i s plnotučnou hořčicí, grilovacím kořením, tymiánem,rozmarýnem.Pivo nesmí chybět na podlívání.Vynikající.

  • Pavol Dian | 1. 9. 2006 10:46

    Vyskúšal som to a bolo to vynikajúce. Pripravil som to z krkovičky a zabalil som tam tenké pláky oravskej slaninky. Je to skutočne "mňam"!

  • Honza Kunc | 13. 7. 2006 04:23

    Vynikající, dělám koleno už dlouho jako roládu, dá se zevnitř potřít čímkoliv dle chuti. Do kolena ještě zabalím slaninu, domácí klobásku, uzený bůček, prostě na co je chuť. Peču v remosce, kůžička je zlatá a přitom neztvrdne.

  • Jitka Malinová | 16. 3. 2006 10:34

    Pro Jana, kolemo můžete péct i s kostí, ale chce to trpělivost, černého piva moc nedávejte, je hodně hořké, světlé je lepší, zato cibulí nemusíte šetřit. Hořčici dejte jakou máte rád, já dávám plnotučnou, nebo nemusí být žádná. Přikryté se peče (dusí ) asi 2 hod., v průběhu můžete kůži nakrojit, důležité je stále podlévat, aby se maso a kůže nevysušily. Ke konci se peče odkryté. Že je to hotové poznáte tak, že to odpadá od kosti. Přeji hodně úspěchů.

  • Jaroslava Oumarová | 4. 3. 2006 15:02

    Já bych ho napřed trochu povařila (asi půl hoďky ) s kořením a cibulí. Hlavně proto, aby kůže při pečení neztvrdla, ráda to dělá. Pak bych ji ( tu kůži) ozdobně na povrchu nakrájela, vetřela koření a teprve pekla. Ale někdo může mít jiný názor...

  • Jan Gajdošík | 3. 3. 2006 19:44

    Prosím o radu..když bych chtěl to koleno peci celé i s kostí a na černém pivu,rád bych věděl co a jak.kdo poradí?děkuji,student hotelové školy

  • František | 9. 2. 2006 12:28

    Tak jsem konečně našel něco,co mě zaujalo.Bude to z bůčku a na grilu.Dám vědět jak to dopadlo.

  • VLADIMÍR BUCHTA | 27. 1. 2006 12:59

    VÝBORNÉ-MOŽNO PŘIPRAVIT I Z KRKOVIČKY!S BRAMBOR.ŠPALÍČKY-NEMÁ TO CHYBU!

  • Anonym | 22. 1. 2006 13:20

    Znám, místo francouzské hořčice používám kremžskou. Vynikající!

  • Josef Vaněk | 11. 12. 2005 09:10

    Opravdu něco pro gurmány, výborná chuť.Doporučuji všem komu nevadí trochu pikantní chuť.Já jsem přidal ještě špetku jalovce a provensálského koření.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Francouzská hořčice Pivo Sůl Vepřové koleno
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Osvěžující ovocný dort

Osvěžující ovocný dort

Zapečené kuře na žampionech

Zapečené kuře na žampionech

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Rychlokvašky mého manžela

Rychlokvašky mého manžela

Cizrna na italský způsob III.

Cizrna na italský způsob III.

Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril

Játrové špízy (kořeněná játra) -…

Maso zapékané s cuketou a nivou

Maso zapékané s cuketou a nivou

Falešný tatarák z junioru

Falešný tatarák z junioru

Kremrole paní Čermákové

Kremrole paní Čermákové

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

79
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
19
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
18
Čokoládový závin - nejrychlejší
Čokoládový závin -…
16
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Tajemství Karla Šípa (80): Ukecal Dádu, ale na rande nešel!

Tajemství Karla Šípa (80): Ukecal Dádu, ale na rande nešel!

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

Další doporučené recepty:

Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kari
Vepřové kari
Vepřové koleno marinované
Vepřové koleno marinované
Vepřové koleno na černém pivě
Vepřové koleno na černém pivě
Vepřové koleno na zázvoru a česneku
Vepřové koleno na zázvoru a česneku
Vepřové koleno v zelí
Vepřové koleno v zelí
  • Recepty.cz
  • Vepřové koleno mňam
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact