• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřová živáňská pečeně v alobalu
Napište svůj komentář k receptu

Vepřová živáňská pečeně v alobalu

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 170
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřová živáňská pečeně v alobalu
Vepřová živáňská pečeně v alobalu
Vepřová živáňská pečeně v alobalu
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vepřové maso
    • 2
      klobása
    • 12
      ks brambory
    • 4
      ks cibule (Střední)
    • 12
      ks slanina
    • pepř mletý
    • paprika
    • kmín
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • alobal
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Silnější vepřové řízky nebo kotlety bez kosti naklepeme a po obou stranách, osolíme. Brambory oloupeme a rozkrájíme na plátky silné asi 2 mm, oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.
2
Obdélník alobalu pomastíme lžící oleje a klademe na něj silnější plátky ze tří brambor, které osolíme a okmínujeme. Na ně dáme vepřový řízek, opaprikujeme a pak položíme půlku podélně rozkrojené klobásy.
3
Vše zasypeme kroužky cibule, znovu osolíme, opepříme a nahoru položíme 3 tenké plátky anglické slaniny. Zabalíme do alobalu a pečeme ve středně vyhřáté troubě 45 minut. Podáváme na talíře i s alobalem a jako příloha je výborná kyselá okurka nebo zelí, houby, okurkový salát atd.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Živánská

Živánská

Živáňská jehla

Živáňská jehla

Vepřová pečeně se sušeným ovocem a hruškovou omáčkou

Vepřová pečeně se sušeným ovocem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kiki | 16. 11. 2014 19:46

    Bylo to výborný :) určitě udělám víckrát

  • Michael Kříž | 13. 3. 2014 22:53

    Ahoj zdravim všechny, živáň jsem si dával v jedný kolibě přímo v Tatrách a úplně mě uchvátilo jak stačí málo "obyčejných" surovin a vykouzlí úplnou šťavnatou lahodu. Ty suroviny se ale trošku lišily a proto Vám to tady napíšu. postup je asi stejnej dá se to do alobalu a peče (nejlépe na ohni respektive žhavém uhlí). Ale bylo tam Rajče,Paprika,Brambora,Gazdovská slanina(ta co voní kouřem jako domácí),Cibule,Vepřová kotletka ale hlavně asi lžíce BRYNDZY, která to jídlo posílá uplně do nebezkýho levelu. Sakra už zase slintám nad tou představou . Čau

  • Iva | 9. 11. 2011 18:22

    já to dělám bez brambor jen maso vepř.hov. salám klobása a zaleju ještě směsí z červenýho vína hořčice a kečupu moc dobrý :-)

  • Hanach
    Hanach | 2. 9. 2011 22:52

    vynikající, chválím a dávám za 1, moc jsme si pochutnali a určitě jsem nedělala naposled :-)

  • Pampelishka | 30. 3. 2011 19:46

    moc jsem si pochutnala. Hned jak jsem to vytáhla z trouby, uvědomila jsem si, že tohle dělává táta

  • Eva1 | 25. 10. 2010 17:01

    Výborný recept se spoutou variant. Dávám1.

  • Eva1 | 25. 10. 2010 16:55

    OK

  • Ňulinka - | 2. 3. 2010 17:37

    Já nevím,nemělo by to být předem naložené v divokém koření a zalité trochou červeného vínka?

  • Tomáš Barcůch | 12. 11. 2006 10:21

    Pro chlapy doporučuju přidat polévkovou lžíci piva ať nevyteče a přidat rozkrojenou feferonku.

  • Anonym | 3. 5. 2005 20:56

    moje žena je kopto proto jsme se pripojily aby uvařila neco dobreho karel

  • pavel Straka | 6. 7. 2004 00:11

    nedávno jsme mohli poprvé ochutnat,můžeme doporučit,výborná chuť

  • Jaromíra | 28. 6. 2004 16:45

    je to asi super, ale viděla bych ty brambory spíš na 2 cm a ne 2 mm, je to možné udělat i z kuřecího masa potřeného kremžskou hořčicí - taky dobrý

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Brambory Cibule Klobása Kmín Paprika Pepř mletý Rostlinný olej Slanina Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrové fondue

Sýrové fondue

Jablečný štrůdl

Jablečný štrůdl

Beránek piškotový

Beránek piškotový

Slané pečivo - co dům dal

Slané pečivo - co dům dal

Bavorský knedlík

Bavorský knedlík

Koláč s hroznovým vínem

Koláč s hroznovým vínem

Jahodovo-tvarohová roláda

Jahodovo-tvarohová roláda

Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku

Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku

Těstovinový salát s tuňákem a fazolkami

Těstovinový salát s tuňákem a…

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

27
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…
21
"Péřová" bublanina
"Péřová" bublanina
18
Jednoduchá fazolková polévka
Jednoduchá fazolková…
17
Rýžové placky
Rýžové placky
17
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …

Zajímavé články

Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
AHA.cz Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Mrazivé přiznání Suchánkovy dcery Bereniky: Před svatbou si nahmatala bulku!

Mrazivé přiznání Suchánkovy dcery Bereniky: Před svatbou si nahmatala bulku!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Další doporučené recepty:

Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Vepřová žebra s domácí BBQ omáčkou
Vepřová žebra s domácí BBQ omáčkou
Vepřová žebra s medovou-chilli marinádou
Vepřová žebra s medovou-chilli marinádou
Vepřové (skopové) kostky na majoránce
Vepřové (skopové) kostky na majoránce
Vepřové bavorské závitky
Vepřové bavorské závitky
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
  • Recepty.cz
  • Vepřová živáňská pečeně v alobalu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact