• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřová pro zimní dny
Napište svůj komentář k receptu

Vepřová pro zimní dny

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřová pro zimní dny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g fazole
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 2
      ks cibule Nasekané
    • 4
      ks mrkev Nasekané
    • 2
      ks řapíkatý celer Nasekané stonky
    • 3
      ks česnek Nasekané
    • 1
      svazek bylinky (Petrželka, šalvěj, tymián, rozmarýn)
    • 800
      g vepřové maso
    • 1
      sklenice bílé víno
    • 3
      ks klobása Nožičky
    • 3
      ks rajčata Velká
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Přes noc namočte fazole do dostatečného množství studené vody. Druhý den rozehřejte 2 lžíce olivového oleje ve velkém kastrolu, přidejte cibuli, mrkev a celer a opékejte 10 minut. Přidejte česnek, bylinky a maso vcelku, po opečení, zalijte vodou tak, aby sahala do 3/4 surovin. Opepřte. Přiveďte k varu, pak uberte, přikryjte pokličkou a nechte probublávat 1,5 hodiny. Poté přidejte fazole a víno, případně přilejte vody, pokud je potřeba, aby fazole byly pod vodou. Opět přiveďte k varu, uberte, přikryjte pokličkou a nechte probublávat další 1,5 hodiny.
2
Mezitím nakrájejte klobásky na větší kousky a na pánvi je opečte na zbývajícím oleji do zlatova. Přidejte je do kastrolu společně s rajčaty nakrájenými na větší kousky a soli dle chuti, vařte další půlhodinku, dokud maso a fazole nebudou měkké. Před podáváním vyjměte maso z kastrolu a nakrájejte na větší kusy. Vraťte do kastrolu a promíchejte. Podávejte s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocný salát pro zimní večery

Ovocný salát pro zimní večery

Zapečené krupoto se sýrem a zimní zeleninou

Zapečené krupoto se sýrem a zimní…

Zimní minestrone

Zimní minestrone

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Bylinky Česnek Cibule Fazole Klobása Mrkev Olivový olej Pepř mletý Rajčata Řapíkatý celer Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Calzone - Plněná pizza

Calzone - Plněná pizza

Zemplínský koláč

Zemplínský koláč

Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

Piškotovo-vanilková bublanina s…

Smetanová polévka (Rahmsuppe)

Smetanová polévka (Rahmsuppe)

Barevné pomazánky - Brokolicová

Barevné pomazánky - Brokolicová

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Masová bábovka aneb sekaná trochu jinak

Masová bábovka aneb sekaná trochu…

Fazole (nejen) se slaninou

Fazole (nejen) se slaninou

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

22
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche v rajčatové…
21
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
18
Zeleninový salát s lososem a jogurtovým dresingem
Zeleninový salát s…
18
Klasické lečo
Klasické lečo
17
Linecké cukroví ze špaldové mouky
Linecké cukroví ze…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Exmilenec Žilkové Josef Holomáč: Drama ve Vietnamu! Proletěl kabinou autobusu

Exmilenec Žilkové Josef Holomáč: Drama ve Vietnamu! Proletěl kabinou autobusu

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Vepřová pro zimní dny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact