• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Velikonoční zapékané klobásy
Napište svůj komentář k receptu

Velikonoční zapékané klobásy

autor: Skarkova Dana
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Velikonoční zapékané klobásy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení listové těsto
    • 200
      g bílá klobása k zapékání
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžička koření dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto vyválíme na plát, rádýlkem nakrájíme na čtverečky a do každého kousku vytlačíme ze střívka masovou směs. Přeložíme dva kraje do šátečku, pomažeme vajíčkem, uložíme na plech a upečeme.
2
Je to křehoučké, vynikající. Jen se po nich zapráší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Anglické zapékané klobásy

Anglické zapékané klobásy

Jednohubky z vinné klobásy

Jednohubky z vinné klobásy

Klobásy v peřince

Klobásy v peřince

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hela - | 23. 3. 2008 19:17

    Tohle dělám s vinnou klobásou, nevymačkávám a obalím ji jako kremroli. Pomazat vajíčkem a upéct. Vynikající. Mohou se jíst i druhý den studené.

  • Stanka | 23. 3. 2008 17:47

    Zkusila jsem to s vinnou klobasou a posypane kminem a je to mooc dobry!!

  • iveta) | 22. 3. 2008 11:09

    Nooobiiiiiii lol humusáci

  • hanule | 5. 4. 2007 13:25

    Myslím, že tyhle klobásky jsou ale k dostání jen někde. Například v Ostravě je tohle tradiční velikonoční dobrota, ale v Praze jsem klobásky neviděla a ani tu neznám nikoho, kdo tohle jídlo připravuje. Někdo klobásky balí do speciálního kynutého těsta, které je trošku nasládlé.

  • Dana | 3. 4. 2007 22:35

    Jsou to velikonocni bile klobasy k zapekani .Jsou k dostani v reznictvi nebo marketech,prave na velikonoce.

  • Miroslava Severová | 3. 4. 2007 14:27

    To mě zaujalo a ty bílé klobásy to jsou ty klasické, co se pečou hlavně na vánoce a nebo ještě znám bílé klobásy ke grilování.Tak které používáš ??Já jsem toto dělala nedávno a do čtverečku listového těsta jsem dala kousek párku.A pak jsem také dělala takové šneky se špenátem (z listového těsta). Taky výborné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá klobása Koření Listové těsto Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční beránek

Velikonoční beránek

Jablkový krémeš

Jablkový krémeš

Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese

Italská kuchyně- předkrmy - salát…

"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké

"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké

Výborná tvarohová pomazánka

Výborná tvarohová pomazánka

Cuketový quiche

Cuketový quiche

Žampionová smaženice

Žampionová smaženice

(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou

(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou

Drůbeží výpečky

Drůbeží výpečky

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

57
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
18
Čevabčiči
Čevabčiči
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Těhotná Šárka Krausová (38) o jménu pro miminko:  Rozhodl manžel!

Těhotná Šárka Krausová (38) o jménu pro miminko: Rozhodl manžel!

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

  • Recepty.cz
  • Velikonoční zapékané klobásy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact