• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Velikonoční masový chlebíček
Napište svůj komentář k receptu

Velikonoční masový chlebíček

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Velikonoční masový chlebíček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks vejce
    • 100
      g máslo
    • sůl
    • mléko 1 - 2 lžíce
  • Náplň
    • 150
      g mleté maso - vepřové
    • 150
      g mleté maso - hovězí
    • 1
      ks rohlík
    • sůl
    • pepř mletý
    • petrželová nať Sekaná
    • majoránka
    • 2
      stroužek česnek
    • 80
      g měkký salám
    • 80
      g paprika
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Smícháme maso, namočený a vymačkaný rohlík, prolisovaný česnek, sůl, pepř, majoránku, nať, vejce. Z přísad na těsto vypracujeme těsto. Asi 1/3 těsta dáme bokem, zbytek vyválíme a vyložíme jím vymazanou formu "srnčí hřbet" (dno i boky).
2
Potom dáme do formy polovinu náplně. Na náplň položíme kolečka salámu, na proužky nakrájené barevné papriky a rozložíme zbytek náplně. Vyválíme zbytek těsta a náplň zakryjeme. Pečeme v troubě asi pri 190 °C, dokud se maso neupeče (asi 1 hodinu).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…

Vrstvený masový bochník

Vrstvený masový bochník

Masový koláč s brokolicí

Masový koláč s brokolicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 30. 9. 2009 17:53

    Mäso je balené v ceste, takže k nemu netreba žiaden chlieb ani pečivo. Narežete na plátky, pekne rozložíte na misu a obložíte zeleninou, prípadne podávate so zeleninovým šalátom.

  • Marie Svobodová | 26. 9. 2009 09:13

    Recept se mi líbí, chtěla bych použít na oslavu na studeno, ale nevím jaká příloha- chléb, pečivo, prosím poradíte?

  • Libor | 21. 3. 2008 12:07

    To vypadá slibně, vyzkouším

  • Jana | 15. 3. 2008 11:14

    Doporučuji! Hned hotové, dobře vypadá, dá se jíst teplé i studené, fakt bezva recept!

  • Kuchařka on-line | 7. 3. 2007 09:56

    Opraveno.

  • Tereza Jarčušková | 7. 3. 2007 09:54

    Evička, nič nie je premiešané, snáď trocha zahmlene napísané. Zmiešané mäso a ostatné prísady tvoria náplň. Z prísad na cesto sa vypracuje cesto. V texte mi vypadlo za spojením "Z prísad" slovo na cesto. Takže správne má veta znieť : Z prísad na cesto vypracujeme cesto. Prosím kuchařku on-line o doplnenie. Ďakujem.

  • Eva | 17. 4. 2006 09:32

    Ingredience na "těsto" a "náplň" jsou evidentně pomíchané, můžu poprosit o opravu?

  • Tereza Jarčušková | 17. 3. 2006 15:28

    Nie, akurát po vyklopení môžete posypať sekanou petržl. vňaťou.

  • Viera | 17. 3. 2006 15:13

    Cesto sa ani neprepicháva ani nepotrie vajcom?

  • Jaroslava Oumarová | 17. 3. 2006 12:47

    Pro oči, ale hlavně pro bříško:-))Ukládám.

  • Pavlína Svitáková | 17. 3. 2006 09:48

    No to musí být pastva pro oči.Velikonoce se blíží, další pochoutka na velikonoční stůl.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Karbanátky
Maso Hovězí Mleté Vepřové Oběd Večeře Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Majoránka Máslo Měkký salám Mléko Mleté maso - hovězí Mleté maso - vepřové Paprika Pepř mletý Petrželová nať Polohrubá mouka Rohlík Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Makový koláč se sněhem

Makový koláč se sněhem

Cuketové matesy II.

Cuketové matesy II.

Sekané karbanátky

Sekané karbanátky

Ořechový štrůdl (závin)

Ořechový štrůdl (závin)

Čína s vepřovým

Čína s vepřovým

Rychlé banánové lívance

Rychlé banánové lívance

Jogurtový koláč (řez) s pudinkem

Jogurtový koláč (řez) s pudinkem

Limoncello

Limoncello

Chalupářská hrstková polévka

Chalupářská hrstková polévka

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

31
Kočičí svarba vegan (šoulet, krupoto), základní recept
Kočičí svarba vegan …
27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Staročeská svíčková od babičky, recept pro amatéry
Staročeská svíčková od…
21
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Guláš z hovězího …
20
Řezy s vaječným likérem
Řezy s vaječným likérem

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Velikonoční masový chlebíček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact