• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vejce v aspiku
Napište svůj komentář k receptu

Vejce v aspiku

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vejce v aspiku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g šunka vařená - tenké plátky
    • 1
      hrst petrželová nať
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      svazek ředkvička
    • 8
      ks vejce
    • majonéza
    • aspik

Postup přípravy receptu

1
Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme je. Do formiček s kulatým dnem nalejeme trochu aspiku a necháme ztuhnout. Každé vajíčko osolíme, obalíme tenoučkým plátkem šunky, vložíme do formičky a dolejeme aspikem tak, aby celé vajíčko bylo zalité.
2
Ztuhlá vajíčka vyklepneme z formiček, urovnáme je na mísu a ozdobíme sekaným aspikem, sekanou natí a růžičkami z ředkviček. Majonézu podáváme zvlášť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krocan ve vinném aspiku

Krocan ve vinném aspiku

Křenové závitky v rosolu (aspiku)

Křenové závitky v rosolu (aspiku)

Vejce do skla

Vejce do skla

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kl | 31. 12. 2013 22:27

    DEBILE

  • marie nezlakova | 6. 4. 2009 12:28

    Udělám je hned po Velikonocích,aby jsme nebyli převejcovaní už teď.Aspik dělám docela často,ale inspirovala jste mě s těma bábovičkama.Terezko,nebude se oddělovat od sebe po vychladnutí ta první vrstva aspiku od té druhé?Díky.Do plátku šunky balím bramborový(či jiný) salát,máme to tak rádi,vejce mě ještě nenapadlo zabalit.(co ten nasekaný aspik?)

  • Anonym | 27. 11. 2007 21:36

    sterilizovaný je skalpel, možná nůž, okurky jsou sterilované.

  • Tereza M. | 27. 11. 2007 17:06

    Jestli mohu doporučit,tak zkuste mlj recept: Vzala jsem a každý plátek šunky jsem naplnila křenovou majonézou(majonézu a jogurt jsem smíchala,okořenila a přidala strouhaný křen) a zavinula! položila jsem na aspik a pokladla sterilizovanou paprikou,okurkou a kukuřicí a opět trošku polila majonézou a zalila aspikem.Nechala jsem vychladit a pak vyklopila! Je to fakt super a hlavně je křen pikantní!

  • Michaela Atherton | 14. 8. 2006 19:12

    Tak jsem trochu improvizovala:o] pouzila jsem jeden sacek aspiku a nechala tu polovinu v misce. Jelikoz mi to ale moc netuhlo, pridala jsem jeste jeden pytlik[pro jistotu]. Na to jsem nasypala vrstvu hrasku a kukurice, pak jsem naskladala ty vejce [jen poloviny] obalene v sunce, posypala znovu vrstvou hrasku a kukurice a zalila zbytkem aspiku. Zhoustlo to pak behem hodiny hned:o] a uz jsem ctvrtinu snedla. Je to fantasticke! Vetsinou jsem mela aspik takovy "nemastny, neslany" jak se rika. Vzdy jsem musela davat spousty cibule a octu navrch. Tenhle se mi vazne povedl. Opravdu jde o to zkouset, zkouset a zkouset a nevzdavat se, kdyz se to napoprve nepovede! Vsem milovnikum aspiku zdar a dobrou chut!!!

  • Michaela Atherton | 14. 8. 2006 15:48

    Nasla jsem par pytliku aspiku, o kterem jsem ani nevedela ze doma mam. Vetsinou delam klasicky aspik se salamem, zeleninou, vejci a okurkami, ale mam chut na nejakou zmenu a tento recept me nejak prijemne navnadil. Uz se mi v kuchyni vari vejce. Jsem zvedava, jak to dopadne. Zitra si pujdu koupit redkvicky a necham si posmakovat k obidku. Uz ted se tesim!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Z vajec Večeře Pozdní večeře Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Aspik Majonéza Petrželová nať Ředkvička Sůl Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky

Halušky

Kiwi řezy

Kiwi řezy

Tuňáková pomazánka II.

Tuňáková pomazánka II.

Kapr pečený s bylinkami na másle

Kapr pečený s bylinkami na másle

Kuře v sýrovém těstíčku

Kuře v sýrovém těstíčku

Fofr perník

Fofr perník

Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami

Pečené vepřové ocásky (nejen) s…

Sacher dort

Sacher dort

Salát z buřtů

Salát z buřtů

Doporučujeme

20 minut
Pórková polévka s fazolemi a toasty

Pórková polévka s fazolemi a toasty

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

60
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Bílý toastový chléb
Bílý toastový chléb
19
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
17
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
AHA.cz Martin Stropnický odhalil novinku: Těší se na miminko

Martin Stropnický odhalil novinku: Těší se na miminko

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby na Governor Awards: Které hvězdy ovládly červený koberec?

Nejkrásnější róby na Governor Awards: Které hvězdy ovládly červený koberec?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Režisér Tomáš Magnusek (41): Točit Ležáky má zakázané!

Režisér Tomáš Magnusek (41): Točit Ležáky má zakázané!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy 4 podrazáci podle znamení zvěrokruhu: Štíři klidně zradí vlastní rodinu, Ryby na to jdou přes city

4 podrazáci podle znamení zvěrokruhu: Štíři klidně zradí vlastní rodinu, Ryby na to jdou přes city

  • Recepty.cz
  • Vejce v aspiku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact