• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Veganské plněné knedlíky s červeným zelím

autor: VeganIfka
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Směs
    • 2
      ks uzené tofu
    • 1
      ks cibule
    • rostlinný olej
    • pepř mletý
  • Příloha
    • 1
      ks červené zelí
    • 3
      kg cibule
    • rostlinný olej
    • cukr krystal
    • 3
      ks brambory
    • ocet
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín

Postup přípravy receptu

1
Nejprve začneme zelím, které zabere nejvíce času. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme cuk a počkáme až se rozpustí, mírně do hněda. Potom přidáme na kousíčky pokrájení zelí ( červené zelí doporučují nakrájet na co nejměnší kousky, ty větší Vám nezměknou ani po 2 hodinách dušení, mluvím z vlastní zkušenosti :D ). Vše v hrnci promícháme. Zalijeme vodou, pouze tak, aby se nám zelí nepřipálilo. Zmírníme plamen a dusíme. Kontrolujeme zelí jestli se nepřipaluje, dle potřeby přiléváme vodu.
2
Až nám zelí mírně změkne, přidáme nastrouhané brambory, pepř, sůl, kmín, ocet, popřípadě cukr, jestli máte rádi zelí sladčí :-) Necháme zelí dusit a kontrolujeme odpařující se vodu. Pokud by Vám brambory dostatečně nezahustili zelí, můžete přidat hladkou mouku, ke konci vaření. Pořádně promíchat :-) Vaříme do změknutí.
3
Cibuli a uzené tofu pokrájíme na co nejmenší kostičky. Hodíme na pánev a smažíme. Posypeme pepřem, jiné další koření není třeba. Jakmile tofu zhnědne, odstavíme pánev z plotny.
4
Těsto na knedlíky si můžete udělat sami doma, nebo ho koupit v prášku jako já. Je to trošku podvod :-) jenže je to rychlejší a levné. Já kupuji knedlíky v prášku skoro pokažde a jsme zatím spokojená. Tedy uděláme knedlíky dle návodu na krabici. Naplníme knedlíky směsí s tofu,a vložíme do vroucí vody. Knedlík je hotový když vyplave na povrch.
5
Zelí a knedlíky vložíme na talíř a můžete posypat osmaženou cibulkou, a zakápnout olejem z ní.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tofu závin se zeleninou

Tofu závin se zeleninou

Vegetariánská Quesadilla

Vegetariánská Quesadilla

Vegetariánské minilasagne s cuketami a ricottou

Vegetariánské minilasagne s cuketami…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vegetariánské a zdravé
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červené zelí Cibule Cukr krystal Kmín Ocet Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Uzené tofu

Jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Opečené toasty s mozzarellou

Opečené toasty s mozzarellou

Pizza chudobka

Pizza chudobka

Krkonošská pohádka

Krkonošská pohádka

Smetanové tyčinky

Smetanové tyčinky

Zeleninová směs na špagety

Zeleninová směs na špagety

Lahodný salát s uzeným lososem

Lahodný salát s uzeným lososem

Zelné knedlíky

Zelné knedlíky

Borůvkové knedlíky - bez vajec

Borůvkové knedlíky - bez vajec

Pečená řepa s česnekem a fetou

Pečená řepa s česnekem a fetou

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Jak na houskový knedlík

Poslední sledované recepty

22
Slaný koláč s lilkem
Slaný koláč s lilkem
20
Tradiční vánoční punč
Tradiční vánoční punč
19
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
16
Karamelovo-ořechové řezy
Karamelovo-ořechové řezy
15
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz 75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Veganské masové koule
Veganské masové koule
Veganské Mexiko
Veganské Mexiko
Veganské nudličky z pánve
Veganské nudličky z pánve
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Veganské plněné papriky s rajskou…
Veganské skořicové rolky
Veganské skořicové rolky
Veganský "vaječný" likér
Veganský "vaječný" likér
  • Recepty.cz
  • Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact