• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Veganské plněné knedlíky s červeným zelím

autor: VeganIfka
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Směs
    • 2
      ks uzené tofu
    • 1
      ks cibule
    • rostlinný olej
    • pepř mletý
  • Příloha
    • 1
      ks červené zelí
    • 3
      kg cibule
    • rostlinný olej
    • cukr krystal
    • 3
      ks brambory
    • ocet
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín

Postup přípravy receptu

1
Nejprve začneme zelím, které zabere nejvíce času. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme cuk a počkáme až se rozpustí, mírně do hněda. Potom přidáme na kousíčky pokrájení zelí ( červené zelí doporučují nakrájet na co nejměnší kousky, ty větší Vám nezměknou ani po 2 hodinách dušení, mluvím z vlastní zkušenosti :D ). Vše v hrnci promícháme. Zalijeme vodou, pouze tak, aby se nám zelí nepřipálilo. Zmírníme plamen a dusíme. Kontrolujeme zelí jestli se nepřipaluje, dle potřeby přiléváme vodu.
2
Až nám zelí mírně změkne, přidáme nastrouhané brambory, pepř, sůl, kmín, ocet, popřípadě cukr, jestli máte rádi zelí sladčí :-) Necháme zelí dusit a kontrolujeme odpařující se vodu. Pokud by Vám brambory dostatečně nezahustili zelí, můžete přidat hladkou mouku, ke konci vaření. Pořádně promíchat :-) Vaříme do změknutí.
3
Cibuli a uzené tofu pokrájíme na co nejmenší kostičky. Hodíme na pánev a smažíme. Posypeme pepřem, jiné další koření není třeba. Jakmile tofu zhnědne, odstavíme pánev z plotny.
4
Těsto na knedlíky si můžete udělat sami doma, nebo ho koupit v prášku jako já. Je to trošku podvod :-) jenže je to rychlejší a levné. Já kupuji knedlíky v prášku skoro pokažde a jsme zatím spokojená. Tedy uděláme knedlíky dle návodu na krabici. Naplníme knedlíky směsí s tofu,a vložíme do vroucí vody. Knedlík je hotový když vyplave na povrch.
5
Zelí a knedlíky vložíme na talíř a můžete posypat osmaženou cibulkou, a zakápnout olejem z ní.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tofu závin se zeleninou

Tofu závin se zeleninou

Vegetariánská Quesadilla

Vegetariánská Quesadilla

Vegetariánské minilasagne s cuketami a ricottou

Vegetariánské minilasagne s cuketami…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vegetariánské a zdravé
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červené zelí Cibule Cukr krystal Kmín Ocet Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Uzené tofu

Jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové placky

Bramborové placky

Zázvorový čaj II.

Zázvorový čaj II.

Bůčkové závitky se zelím

Bůčkové závitky se zelím

Rohlíčky bez cukru

Rohlíčky bez cukru

Výborný dresing

Výborný dresing

Bílkový MARGOT hřbet

Bílkový MARGOT hřbet

Ředkvičková pomazánka s okurkami

Ředkvičková pomazánka s okurkami

Kokosky ze Salka

Kokosky ze Salka

Bramborovo cuketová polévka - smetanová s koprem

Bramborovo cuketová polévka -…

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak na houskový knedlík

Poslední sledované recepty

35
Pikantní čatní z meruněk
Pikantní čatní z meruněk
26
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
23
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
18
Gulášová polévka v chlebu
Gulášová polévka v chlebu
18
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází

Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Zázrak pro vaši pleť: Co dokáže studená voda?

Zázrak pro vaši pleť: Co dokáže studená voda?

Ženy.cz Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Blesk.cz Olga Matušková v Praze: Kolaps po příletu!

Olga Matušková v Praze: Kolaps po příletu!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Veganské masové koule
Veganské masové koule
Veganské Mexiko
Veganské Mexiko
Veganské nudličky z pánve
Veganské nudličky z pánve
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Veganské plněné papriky s rajskou…
Veganské skořicové rolky
Veganské skořicové rolky
Veganský "vaječný" likér
Veganský "vaječný" likér
  • Recepty.cz
  • Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact