• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vdolky s povidly a tvarohem
Napište svůj komentář k receptu

Vdolky s povidly a tvarohem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 62
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vdolky s povidly a tvarohem
Vdolky s povidly a tvarohem
Vdolky s povidly a tvarohem
Vdolky s povidly a tvarohem
Vdolky s povidly a tvarohem
Vdolky s povidly a tvarohem
Vdolky s povidly a tvarohem
5fotografií
Nahrát fotku
 

Tyhle nádherně nadýchané, dozlatova osmažené vdolky se vám budou doslova rozplývat na jazyku. Ozdobené povidly, tvarohem a nastrouhanou citronovou kůrou vypadají báječně a zrovna tak i chutnají.

Suroviny

8 porce
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 80
      g cukr krupice
    • 200
      ml mléko
    • 60
      g máslo
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      ks citron
    • 1
      ks vejce
    • 20
      g droždí
    • 1
      hrnek slunečnicový olej
    • povidla
    • tučný tvaroh
    • tvrdý tvaroh nastrouhaný

Postup přípravy receptu

1
Mouku a cukr nasypte do mísy, přilijte vlažné mléko, rozpuštěné máslo, sůl, vejce, rozdrobené droždí a nastrouhanou citronovou kůru. Vypracujte měkké, lesklé těsto a nechte 40 minut kynout.

RADA: VIDEO, jak správně udělat kvásek

2
Z těsta vytvarujte asi 50g bochánky a nechte opět asi 10 minut odležet. V kastrolu rozehřejte olej. Bochánky trochu roztáhněte prsty na vdolek a vhazujte do rozpáleného oleje a smažte po obou stranách dozlatova.
3
Lehce zchladlé vdolky potřete povidly, ozdobte tvarohem a posypte citronovou kůrou a nastrouhaným tvarohem.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na nekynuté lívance bez vajec

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vdolky s borůvkovým žahourem

Vdolky s borůvkovým žahourem

Vdolky s jablečným rozvarem

Vdolky s jablečným rozvarem

Bramborové vdolky se skořicí

Bramborové vdolky se skořicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Sladká jídla FOOD Vegetariánské a zdravé
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Cukr krupice Droždí Máslo Mléko Polohrubá mouka Povidla Slunečnicový olej Sůl Tučný tvaroh Tvrdý tvaroh Vejce

Nekynuté lívance bez vajec

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Husa po staročesku

Husa po staročesku

Vepřový jazyk na česneku

Vepřový jazyk na česneku

Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

Tvarohový želatinový dort

Tvarohový želatinový dort

Treska paní Gunilly

Treska paní Gunilly

Míchaná bezinková limonáda

Míchaná bezinková limonáda

Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)

Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)

Buchta z jablečného pyré

Buchta z jablečného pyré

Zázvorový macerát - sirup pro dospělé

Zázvorový macerát - sirup pro dospělé

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Nekynuté lívance bez vajec

Poslední sledované recepty

36
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem II.
Tvarohové knedlíky s…
31
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
28
Hnětynky - posvícenská specialita z Prácheňska
Hnětynky - posvícenská…
28
Kuřecí prsa Caprese
Kuřecí prsa Caprese
27
Brokolicová polévka se sýrem a slaninou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Kůrka podstoupil další zákrok: Čtvrtá operace během dvou let!

Kůrka podstoupil další zákrok: Čtvrtá operace během dvou let!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Vdolky pečené v troubě
Vdolky pečené v troubě
Vdolky s borůvkovým žahourem
Vdolky s borůvkovým žahourem
Vdolky s jablečným rozvarem
Vdolky s jablečným rozvarem
Večeře na zahradě - papriky
Večeře na zahradě - papriky
Večeře z jednoho plechu
Večeře z jednoho plechu
Vegan koláč s citronem a kešú
Vegan koláč s citronem a kešú
  • Recepty.cz
  • Vdolky s povidly a tvarohem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact