• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vdolky pečené v troubě
Napište svůj komentář k receptu

Vdolky pečené v troubě

autor: Annalise
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 48
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vdolky pečené v troubě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hladká mouka
    • 0,25
      l mléko
    • 2
      lžíce cukr
    • sůl
    • 1
      ks žloutek
    • 60
      g tuk
    • marmeláda
    • zakysaná smetana
    • tvaroh
    • 42
      g droždí klasická kostka

Postup přípravy receptu

1
Z mléka, cukru a droždí uděláme kvásek. Prosetou mouku smícháme se žloutkem, rozehřátým tukem a špetkou soli. Vlijeme připravený kvásek a zpracujeme na hustší těsto. Lehce poprášíme moukou a necháme kynout (cca 3/4 hodiny). Poté z těsta uválíme silnější plát a vytlačujeme kolečka, která následně vkládáme na vymazaný plech.
2
Necháme ještě 15 minut "odpočívat". Potřeme je tukem a vkládáme do nepředehřáté trouby a pečeme při 180 °C do světle žluta. Pak je obrátíme, znovu potřeme tukem a dopečeme. Navrch kápneme marmeládu, nastříkáme vyšlehanou smetanu a posypeme tvarohem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře s bramborami pečené v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

Batáty pečené v troubě

Batáty pečené v troubě

Lilkové řízky pečené v troubě

Lilkové řízky pečené v troubě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lenkajindrova | 22. 4. 2018 17:12

    100 g masla na potreni, vykrajovat vysokou sampuskou, 28 kusů, 1 plech, 1 vanicka tvarohu

  • Max | 21. 6. 2016 19:56

    První vykrájená várka super, další převálená a vykrajovaná je bohužel trošku tužší. A další zase. Tj. Hosty uzemnit první várkou :)

  • markéta | 6. 2. 2016 16:17

    Doopravdy do nepředehřáté? Jen se chci ujistit, protože jsem se s takovým způsobem pečením nikdy nesetkala. Děkuji

  • Markéta | 6. 2. 2016 16:14

    Prosím doopravdy do nepředehřáté trouby? Jen se chci ujistit, protože jsem se s takovým způsobem pečení nesetkal, Děkuji

  • Jana | 25. 9. 2015 12:14

    Fakt luxus, vsichni se olizovali a druhy den byli dojedeny zbytky :-)

  • Denisa | 15. 3. 2015 14:01

    Dnes jsem zkusila...chutove dobre, ale tvrdeeee..proc?? O:-) :-D

  • Lida | 3. 3. 2013 09:03

    Vdolky byly bezva, dala jsem jen 450g mouky(300 hladké +150polohrubé), mazala máslem před pečenim i po něm.Vychladlé vdolky jsem druhý den "oživila" na mřížce topinkovače. :-[

  • Veronika | 8. 10. 2012 18:02

    Vdolky miluji a tyhle ty jsou neskutečně dobré,slovy synka MŇAMÓZNÍ ! <3

  • Patrik | 2. 7. 2011 17:18

    Jednou sem je delal a na druhy den sem je ohřál v mikrovlné troubě a byly opět nydýchané a výborné.

  • Hana Machulková | 12. 2. 2010 13:36

    Byly výborné, ale druhý den tvrdé, i když jsem je měla v igelitu.. Čím to? Dají se jíst i druhý den?

  • Helena Ulbrichová | 31. 1. 2010 23:42

    Chtěla bych je vyzkoušet,ale mate mě tam dávat do nepředehřáté trouby?Není to překlep?

  • Martina Pecková | 30. 1. 2010 14:53

    uzasy recept, melo to vetsi ohlas nez jsem cekala .-) davam za 1

  • marie nezlakova | 28. 4. 2009 14:58

    máslo nebo heru...

  • Martina Veselá | 28. 4. 2009 14:07

    Prosím, jaký dáváte tuk?

  • Petra | 28. 2. 2008 13:35

    S vdolky jsem nikdy neměla štěstí, zkusím dnes tento recept, vypadá to opravdu dobře.

  • Eliška | 26. 1. 2008 14:17

    tak už jsem je musela udělat z dvojité dávky manžel se může utlouct . jsou opravdu výborné

  • pavlinka | 9. 10. 2007 12:18

    a na slano sou taky super,mozna jeste lepsi,se syrem,kecupem a cesnekem

  • paja | 28. 9. 2007 12:37

    tyhle vdolecky sou super,nejsou vubec mastne

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Sladké Z mouky/obilovin Pečení Vánoce Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Silvestr Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Marmeláda Mléko Sůl Tuk Tvaroh Zakysaná smetana Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety s houbami a sýrovou omáčkou

Špagety s houbami a sýrovou omáčkou

Víkendová omeleta

Víkendová omeleta

Labužníkova kuřecí stehna

Labužníkova kuřecí stehna

Cuketa vynikající

Cuketa vynikající

Velikonoční medové řezy

Velikonoční medové řezy

Podkova - dort

Podkova - dort

Kuřecí roláda s dýní

Kuřecí roláda s dýní

Bezlepkový dort

Bezlepkový dort

Zeleninový salát s rukolou a opečenou bagetkou

Zeleninový salát s rukolou a opečenou…

Doporučujeme

30 minut
Gnocchi s česnekem, špenátem a kuřecím masem

Gnocchi s česnekem, špenátem a…

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Poslední sledované recepty

122
Kuřecí prsa s pomeranči
Kuřecí prsa s pomeranči
72
Tatarský biftek
Tatarský biftek
68
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
63
Tatarský biftek II.
Tatarský biftek II.
53
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…

Zajímavé články

Lamington: Ikonický australský dezert, který zmizí ze stolu během chvilky
Lamington: Ikonický australský dezert, který…
Znáte černý česnek? Je chutnější a mnohem zdravější než jeho bílá varianta
Znáte černý česnek? Je chutnější a mnohem…
Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché recepty, které vás budou bavit
Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché…
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak připravit ty nejšťavnatější
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak…
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
AHA.cz Pohřeb Křesadlové (†81): Bratři Formanové ji donesli do hrobu

Pohřeb Křesadlové (†81): Bratři Formanové ji donesli do hrobu

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Móda ze Slavíků: Kdo ukázal téměř vše a kdo byl hvězdou večera?

Móda ze Slavíků: Kdo ukázal téměř vše a kdo byl hvězdou večera?

Ženy.cz Skromnost jako brzda. Jak vám tahle nevinná vlastnost kazí život?

Skromnost jako brzda. Jak vám tahle nevinná vlastnost kazí život?

Blesk.cz ONLINE: Uplakaní Slavíci vzpomínali na Aničku (†29): Nejtěžší zkouška pro bráchu Felixe!

ONLINE: Uplakaní Slavíci vzpomínali na Aničku (†29): Nejtěžší zkouška pro bráchu Felixe!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Spíte jako voják, nebo jako hvězdice? Tohle to o vás vypovídá!

Spíte jako voják, nebo jako hvězdice? Tohle to o vás vypovídá!

Další doporučené recepty:

Vdolečky z Hané
Vdolečky z Hané
Vdolky - rozpeky
Vdolky - rozpeky
Vdolky paní Slávky
Vdolky paní Slávky
Vdolky s borůvkovým žahourem
Vdolky s borůvkovým žahourem
Vdolky s jablečným rozvarem
Vdolky s jablečným rozvarem
Vdolky s povidly a tvarohem
Vdolky s povidly a tvarohem
  • Recepty.cz
  • Vdolky pečené v troubě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact