• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vanilkový tvarohový krém
Napište svůj komentář k receptu

Vanilkový tvarohový krém

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 119
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vanilkový tvarohový krém
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 0,50
      l mléko
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      ks vanilkový cukr
    • 3
      lžíce cukr
    • 250
      g tvaroh
    • 4
      lžíce šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Podle návodu na sáčku uvaříme pudink. Hrnec postavíme do studené vody a pudink za občasného míchání vychladíme. Zpočátku je třeba míchat častěji, jinak se na pudinku vytvoří škraloup.
2
Jakmile je pudink vlažný, vmícháme tvaroh a šlehačku. Metličkou nebo elektrickým šlehačem vyšleháme v lehký krém.
3
Rozdělíme do skleněných pohárů či misek a ozdobíme ovocem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vanilkový a kakaový krém na dorty, řezy, věnečky

Vanilkový a kakaový krém na dorty,…

Vanilkový krém

Vanilkový krém

Vanilkový krém z mikrovlnky

Vanilkový krém z mikrovlnky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 3. 6. 2013 20:09

    Chci se zeptat zda krém drží tvar? :-) Jako klasický dortový z másla a pudinku? Potřebuju aby byl spíše tuhší, aby se neroztékal.... Díky za radu

  • Jitřenka Němcová | 6. 3. 2009 09:33

    Vitello moje maminka říkala ztuženému pokrmovému tuku, dnes se jmenuje Ceres Soft.

  • Marie Šindelová | 5. 3. 2009 19:53

    Martino,Vitello je tuk podobný například Stele na pečení.

  • Martina Voldánová | 5. 3. 2009 19:46

    Budeme mít oslavu, tak tento recept vyzkouším. Aby se na pudingu nevytvořil škraloup, vždy jej posypu vanilkovým cukrem. Dostala se mi do rukou kuchařka z roku 1935. Skoro v každém receptu je tuk Vitello. Neví někdo z vás jakým tukem se dá nahradit? Děkuji.

  • recepty 73 | 3. 3. 2009 11:54

    Šlehačku(smetanu)dáváme neušlehanou.Jiří

  • Irena Klasová | 3. 3. 2009 10:26

    Taky by mě zajímalo, jaká se tam dává šlehačka, zda ušlehaná nebo smetana ke šlehání? Děkuji

  • Gábina H | 16. 2. 2009 11:18

    Škraloup na pudinku se nevytvoří, když na horký pudink dáte potravinovou folii.

  • T. Hejdová | 29. 11. 2008 14:58

    Do krému se přidává již ušlehaná šlehačka, nebo zkrátka smetana ke šlehání?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Ostatní Pro děti Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Vaření Děti Vegetariáni Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mléko Šlehačka Sůl Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tagliatelle se špenátem a houbovou omáčkou

Tagliatelle se špenátem a houbovou…

Těstovinový salát s nakládanou zeleninou a zakysanou smetanou

Těstovinový salát s nakládanou…

Koláč s jablečným tvarohem

Koláč s jablečným tvarohem

Kuřecí maso na žampionech

Kuřecí maso na žampionech

Špagety se špenátem a sýrem

Špagety se špenátem a sýrem

Vegetariánské kari s kurkumou, sójovými boby a batáty

Vegetariánské kari s kurkumou,…

Základní těsto na koblihy

Základní těsto na koblihy

Cuketová pomazánka

Cuketová pomazánka

Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a bez lasagnových plátů

Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

34
Tvarohová rýže
Tvarohová rýže
29
Višňový koláč s čokoládou
Višňový koláč s čokoládou
27
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…
23
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky
Šťavnatý mrkvový koláč …
23
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čočka s bylinkami a…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Vanilkový tvarohový krém
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact