• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vanilkovo-šlehačkový moučník
Napište svůj komentář k receptu

Vanilkovo-šlehačkový moučník

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vanilkovo-šlehačkový moučník
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks žloutek
    • 1
      lžíce med
    • 100
      g cukr
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 250
      g hladká mouka
  • Náplň 1.
    • 1
      l mléko
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 250
      g máslo
    • 150
      g cukr
  • Náplň 2.
    • 2
      kelímek šlehačka DOporučuji zn. Holé, prodávají se ve zdravé výživě.
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček ztužovač šlehačky

Postup přípravy receptu

1
Těsto: zpracujeme těsto, vytvaruje dvě placky podle tvaru plechu, pečeme na 180 °C na pečícím papíru.
2
Náplň I.: z mléka, pudinku a hladké mouky uvaříme krém, necháme vychladnout. Směs utřeme s máslem a cukrem.
3
Na jeden plát těsta naneseme vanilkový krém na něj dáme ušlehanou šlehačku a přiklopíme druhým plátem těsta.
4
Necháme v lednici uležet, nejlépe do druhého dne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vanilkovo-kokosové kynuté řezy

Vanilkovo-kokosové kynuté řezy

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým krémem

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka Vránová | 17. 9. 2008 12:32

    Zdravím, 2.9. jsem vložila téměř naprosto totožný recept s názvem Lahodný medový zákusek. Liší se asi jen nepatrně v množství ingrediencí a ještě si dovolím podotknout že "můj" krém je zaručeně lepší :o)), protože je v něm rumík (a sníh) - mrkněte, porovnejte, vyzkoušejte.

  • Mirka P. | 15. 9. 2008 21:04

    Taky nevím, proč by měla normální šlehačka padat, proto se snad do ní zašlehává stužovač.

  • katka kajzarova | 15. 9. 2008 17:18

    Peču tyhle řezy z podobného receptu a používám klasickou šlehačku se ztužovačem a ještě NIKDY se mi nestalo aby spadla. A to ho dělám i na různé oslavy.

  • Di - | 10. 9. 2008 17:46

    Paní Kláro, jde o těsto typu medových řezů a z tohoto množství vyválíte i tři pláty. Plech je tedy určitě velký klasický - byť nejsem autor receptu, ale medové řezy občas dělám.

  • Klára Keselyova | 10. 9. 2008 17:09

    Môžete upresniť, aký veľký plech použiť, lebo z 25 dkg múky spraviť dva pláty, no neviem. Alebo upresniť ako tenké majú byť tie pláty? Ďakujem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Jedlá soda Máslo Med Mléko Šlehačka Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Žloutek Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Omáčka z plísňového sýra

Omáčka z plísňového sýra

Ovocné řezy z listového těsta

Ovocné řezy z listového těsta

Mlsná krůta

Mlsná krůta

Humrové chlebíčky

Humrové chlebíčky

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Rychlý jahodový koláč

Rychlý jahodový koláč

Cuketová žemlovka (nádivka)

Cuketová žemlovka (nádivka)

Česnečka pro labužníky

Česnečka pro labužníky

Citronovo-tvarohová buchta

Citronovo-tvarohová buchta

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

34
Špagety Carbonara
Špagety Carbonara
29
Nejlepší mrkvový krém
Nejlepší mrkvový krém
27
Špagety s mořskými plody
Špagety s mořskými plody
25
Fazolový salát (nejen) s kořenovou zeleninou
Fazolový salát (nejen) s…
23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Kim Kardashianová a její módní šok roku: Prodává chlupatá tanga!

Kim Kardashianová a její módní šok roku: Prodává chlupatá tanga!

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

  • Recepty.cz
  • Vanilkovo-šlehačkový moučník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact