• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Valašská vepřová pečeně
Napište svůj komentář k receptu

Valašská vepřová pečeně

autor: lit1
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Valašská vepřová pečeně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g vepřová pečeně
    • 20
      g uzené maso
    • 1
      ks cibule větší
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      ks paprika
    • 2
      dl vývar
    • 150
      g tvrdý sýr strouhaný
    • 600
      g brambory
    • petržel zelená
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka na oleji opečeme. Vložíme do pekáčku.
2
Zpěníme jemně nakrájenou cibuli a podusíme na ní na kostičky pokrájené uzené maso, papriku, rajčata a zelenou petrželku. Podušenou směs zalijeme částí vývaru a ještě 3 minuty vaříme. Toto nalijeme na plátky masa v pekáčku.
3
Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na plátky, které navršíme na maso. Povrch posypeme sýrem a dáme do trouby zapéct, dokud se sýr neroztaví.
4
Podáváme s nakládanou zeleninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Valašská zelňačka s houbami

Valašská zelňačka s houbami

Valašská kyselica II

Valašská kyselica II

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 19. 2. 2007 13:25

    Právě si na tom pochutnávám!!! Výborné!!!

  • eva | 30. 1. 2007 15:04

    idem to vyskusat.dakujem za inspiraciu.dam vediet eko to dopadlo

  • Kamila Zahradníčková | 11. 5. 2006 10:04

    Opravdu moc dobré, dělala jsem ho v sobotu a nezbylo vůbec nic,děkuji za inspiraci,Kamila

  • Anonym | 8. 5. 2006 20:35

    opravdu vynikající ...velmi jsme si pochutnali, děkuji Jana

  • Věra Pelikánová | 10. 2. 2006 07:36

    Já rajčata neloupu - nám ty slupičky nevadí, ale jestli je neméte rádi, tak je můžete oloupat.

  • Janinka | 8. 2. 2006 17:20

    Tak tento recept vypadá skvěle. V sobotu se do něj asi pustím. Jen by mne zajímalo, zda se rajčata mají oloupat, či nikoli. Děkuji za odpěvěď :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Smažení Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Paprika Pepř mletý Petržel Rajčata Sůl Tvrdý sýr Uzené maso Vepřová pečeně Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Listové řezy s krémem

Listové řezy s krémem

Domácí huspenina

Domácí huspenina

Cuba libre

Cuba libre

Zapečená hlíva s nivou

Zapečená hlíva s nivou

Vepřové kotlety podle tchyně

Vepřové kotlety podle tchyně

Soté z vepřového masa

Soté z vepřového masa

Staročeské zelí s kroupami a uzeným

Staročeské zelí s kroupami a uzeným

Tortilla s čerstvou zeleninou

Tortilla s čerstvou zeleninou

Dukátové buchtičky z remosky s vanilkovým krémem

Dukátové buchtičky z remosky s…

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

50
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
31
Středomořská čočková polévka
Středomořská čočková…
28
Svíčková Stroganoff
Svíčková Stroganoff
23
Dvoubarevná čokoláda do formiček
Dvoubarevná čokoláda do…
22
Kuře tandoori
Kuře tandoori

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Síla, která nepálí. Černý česnek jako tajný recept na harmonii těla i mysli

Síla, která nepálí. Černý česnek jako tajný recept na harmonii těla i mysli

Blesk.cz Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • Valašská vepřová pečeně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact