Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Ředkvičková pomazánka s karotkou
Hruškový džem se zázvorem
Rybízový koláč II.
Brokolicovo-bramborové placičky
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
"Tataráček" z Romadůru
Kiwi smoothie
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Mačkané brambory
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek