Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Žahour
Dunajské vlny
Zakryté hovězí plátky
Jablková buchta bez vajec
Ryba z trouby: na zelenině a…
Tulácký guláš
Košíčky z listového těsta
Lasagne s cuketou a slaninou
Květákové řízky
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Brokolicová polévka se smetanou
Bramborový guláš
Dýňové muffiny
Vanilkový cheesecake
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dršťková polévka z václavek
Řepánky
Dýňový cheesecake s ricottou