Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Jindřiščin perník
Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné
Kuřecí řízek s hořčicí
Pečené tofu s citrónovou marinádou
Babiččina pomazánka
Okurkový salát s jogurtem a…
Pepřový rostbíf
Rizoto s vepřovou konzervou
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Ostrokyselá čínská polévka
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem