• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"
Napište svůj komentář k receptu

Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"

autor: referentka
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • mleté maso
    • anglická slanina
    • vejce
    • sýr
    • zelenina
    • klobása

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme vajíčko, trochu zahustíme strouhankou. Vymastíme formu SRNČÍ HŘBET. Dvěmi třetinami masové směsi vyložíme formu. Na masovou směs dáme plátky anglické. Do dvou vajíček dáme lžíci hrubé mouky, zahustíme sýrem, rozšleháme. Vaječnou směs vylijeme na anglickou. Do ní vmáčkneme co máme. Klobásu, papriku, kukuřici, hrášek, cokoliv. Zbylým masem "zavřeme" formu. Přikryjeme alobalem a pečeme na 175 °C cca hodinu.
2
"Roláda" se krásně upeče, bez problému se dá vyndat z formy. A na řezu je fakt krásná. My mám k ní nejraději bramborovou kaši a nějaký zeleninový salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí plněná roláda z mletého masa

Domácí plněná roláda z mletého masa

Úžasná vajíčková pomazánka

Úžasná vajíčková pomazánka

Úžasná hustá, krémová a lehce pikantní rajčatová polévka

Úžasná hustá, krémová a lehce…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jmuell1 | 28. 1. 2012 09:51

    Opravdová dobrůtka! A dá se do ní "nacpat" v podstatě cokoliv! Chutnala všem. Děkuji, určitě znovu uvařím!

  • michal jakouš | 5. 9. 2010 09:30

    výhoda tohoto receptu je že tam můžete nacpat co chcete-dávám za 1.

  • Hana Štricková | 10. 11. 2008 13:03

    Pekla jsem bez pečícího papíru, pouze ve vymazané formě a šlo to vyklopit parádně.:-)

  • Milena Sibliková | 6. 11. 2008 19:25

    Viděla jsem tuto roládu v nějakém webu i s fotkama a postupem, kde byl též použit pečící papír a po upečení to moc pěkně vypadalo. Ještě jsem to ale nezkoušela.

  • Hana Štricková | 6. 11. 2008 08:21

    Upekla jsem a celá rodina jen mlaskala. Spotřebovala jsem na tři srnčí hřbety 1kg mletého masa (přidala jsem strouhanku jako při sekané).Na náplň jsem použila do každého hřbetu - 2ks párků překrojených polél,2ks vajícek na tvrdo- také překrojených podél, přidala jsem proužky zelené papriku. Vyšlo to přesně.Děkuji za recept

  • Jana Pátková | 30. 10. 2008 11:09

    Sylvo, např.1/2 kg sekané,2 vajíčka,zelenina , co máte -od všeho kousek,párky 2 ks, sýr můžete strouhaný např.20 dkg,jinak pokud budete číst recept a komentáře, tak to půjde samo, věřím, že se Vám podaří upéci, je to jednoduché a dobré.

  • Sylva P. | 30. 10. 2008 10:52

    Prosím, můžete napsat poměr surovin a ten sýr se strouhá tvrdý?

  • Světlana Čelechovská | 14. 10. 2008 06:46

    Kamile, právě roláda v srnčím hřbetě z masových plátků ať vepřových či kuřecích už tady v recepáři je Já jsem v podstatě psala tento z mletého masa jen pro obměnu. Hezký den.

  • Radka Kopecká | 13. 10. 2008 14:33

    Hm,vypadá dobře. O víkendu zkusím uvidím.

  • Petr Kucín | 12. 10. 2008 17:25

    dík, určitě zkusím

  • Jana Pátková | 11. 10. 2008 11:58

    Na 1 kg sekaného masa je nádoba - skleněný pekáč (asi jako srnčí hřeb), dále zapékací miska o průměru 23 cm, dno vyložit pečícím papírem a jinak dle viz recept, já na dno dala ještě angl.slaninu a dovnitř zeleninu pro barvu - což je červ.paprika, zelená cuketka, a sýr jsem měla jen plátkový, párky byly debrecinky, jo a do sekané jsem přidala česnek. Radím, protože to už mám upečeno, v tom skleněném pekáčku to bylo krásně červené i když tam bylo víko, zapékací misku - jsem musela sundat alobal a dopéci do červena. Takže moje rada, zkusit - vybrousit chuťě a přidat , to co máme rádi a výsledek bude takový, jaký si upečeme. Dávám 1, hezký víkend Jana.

  • Petr Kucín | 10. 10. 2008 20:35

    Pro začátečníka kolik asi toho masa na jeden hřbet

  • Kamil Krybus | 10. 10. 2008 17:50

    Pěkná varianta je, když srnčí hřbet vyložíte a překryjete dobře naklepaným vepřovám pleckem.

  • Vava - | 10. 10. 2008 09:26

    Práci si velmi usnadníte, pokud do srnčího hřbetu vložíte pruh pečícího papíru. Po bocích být nemusí. Dobře se upeče, vyklopí i s papírem skladuje.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Klobása Mleté maso Sýr Vejce Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Václavkový guláš

Václavkový guláš

Mandarinkové řezy

Mandarinkové řezy

Hamburger úžasné chuti

Hamburger úžasné chuti

Závin z listového těsta s česnekem

Závin z listového těsta s česnekem

Hruškový koláč s tvarohovým těstem a žmolenkou

Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…

Česnekovo-houbový guláš

Česnekovo-houbový guláš

Muffiny s lentilkami

Muffiny s lentilkami

Šunkovo-sýrové karbanátky

Šunkovo-sýrové karbanátky

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
16
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
14
Dort na plech
Dort na plech

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Další doporučené recepty:

Uzený losos na grilu
Uzený losos na grilu
Uzený vývar
Uzený vývar
Uzlíky s malinovým džemem
Uzlíky s malinovým džemem
Úžasná hustá, krémová a lehce pikantní rajčatová polévka
Úžasná hustá, krémová a lehce pikantní…
Úžasná vajíčková pomazánka
Úžasná vajíčková pomazánka
Úžasný hruškový koláč
Úžasný hruškový koláč
  • Recepty.cz
  • Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact