• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"
Napište svůj komentář k receptu

Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"

autor: referentka
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • mleté maso
    • anglická slanina
    • vejce
    • sýr
    • zelenina
    • klobása

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme vajíčko, trochu zahustíme strouhankou. Vymastíme formu SRNČÍ HŘBET. Dvěmi třetinami masové směsi vyložíme formu. Na masovou směs dáme plátky anglické. Do dvou vajíček dáme lžíci hrubé mouky, zahustíme sýrem, rozšleháme. Vaječnou směs vylijeme na anglickou. Do ní vmáčkneme co máme. Klobásu, papriku, kukuřici, hrášek, cokoliv. Zbylým masem "zavřeme" formu. Přikryjeme alobalem a pečeme na 175 °C cca hodinu.
2
"Roláda" se krásně upeče, bez problému se dá vyndat z formy. A na řezu je fakt krásná. My mám k ní nejraději bramborovou kaši a nějaký zeleninový salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí plněná roláda z mletého masa

Domácí plněná roláda z mletého masa

Úžasná vajíčková pomazánka

Úžasná vajíčková pomazánka

Úžasná hustá, krémová a lehce pikantní rajčatová polévka

Úžasná hustá, krémová a lehce…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jmuell1 | 28. 1. 2012 09:51

    Opravdová dobrůtka! A dá se do ní "nacpat" v podstatě cokoliv! Chutnala všem. Děkuji, určitě znovu uvařím!

  • michal jakouš | 5. 9. 2010 09:30

    výhoda tohoto receptu je že tam můžete nacpat co chcete-dávám za 1.

  • Hana Štricková | 10. 11. 2008 13:03

    Pekla jsem bez pečícího papíru, pouze ve vymazané formě a šlo to vyklopit parádně.:-)

  • Milena Sibliková | 6. 11. 2008 19:25

    Viděla jsem tuto roládu v nějakém webu i s fotkama a postupem, kde byl též použit pečící papír a po upečení to moc pěkně vypadalo. Ještě jsem to ale nezkoušela.

  • Hana Štricková | 6. 11. 2008 08:21

    Upekla jsem a celá rodina jen mlaskala. Spotřebovala jsem na tři srnčí hřbety 1kg mletého masa (přidala jsem strouhanku jako při sekané).Na náplň jsem použila do každého hřbetu - 2ks párků překrojených polél,2ks vajícek na tvrdo- také překrojených podél, přidala jsem proužky zelené papriku. Vyšlo to přesně.Děkuji za recept

  • Jana Pátková | 30. 10. 2008 11:09

    Sylvo, např.1/2 kg sekané,2 vajíčka,zelenina , co máte -od všeho kousek,párky 2 ks, sýr můžete strouhaný např.20 dkg,jinak pokud budete číst recept a komentáře, tak to půjde samo, věřím, že se Vám podaří upéci, je to jednoduché a dobré.

  • Sylva P. | 30. 10. 2008 10:52

    Prosím, můžete napsat poměr surovin a ten sýr se strouhá tvrdý?

  • Světlana Čelechovská | 14. 10. 2008 06:46

    Kamile, právě roláda v srnčím hřbetě z masových plátků ať vepřových či kuřecích už tady v recepáři je Já jsem v podstatě psala tento z mletého masa jen pro obměnu. Hezký den.

  • Radka Kopecká | 13. 10. 2008 14:33

    Hm,vypadá dobře. O víkendu zkusím uvidím.

  • Petr Kucín | 12. 10. 2008 17:25

    dík, určitě zkusím

  • Jana Pátková | 11. 10. 2008 11:58

    Na 1 kg sekaného masa je nádoba - skleněný pekáč (asi jako srnčí hřeb), dále zapékací miska o průměru 23 cm, dno vyložit pečícím papírem a jinak dle viz recept, já na dno dala ještě angl.slaninu a dovnitř zeleninu pro barvu - což je červ.paprika, zelená cuketka, a sýr jsem měla jen plátkový, párky byly debrecinky, jo a do sekané jsem přidala česnek. Radím, protože to už mám upečeno, v tom skleněném pekáčku to bylo krásně červené i když tam bylo víko, zapékací misku - jsem musela sundat alobal a dopéci do červena. Takže moje rada, zkusit - vybrousit chuťě a přidat , to co máme rádi a výsledek bude takový, jaký si upečeme. Dávám 1, hezký víkend Jana.

  • Petr Kucín | 10. 10. 2008 20:35

    Pro začátečníka kolik asi toho masa na jeden hřbet

  • Kamil Krybus | 10. 10. 2008 17:50

    Pěkná varianta je, když srnčí hřbet vyložíte a překryjete dobře naklepaným vepřovám pleckem.

  • Vava - | 10. 10. 2008 09:26

    Práci si velmi usnadníte, pokud do srnčího hřbetu vložíte pruh pečícího papíru. Po bocích být nemusí. Dobře se upeče, vyklopí i s papírem skladuje.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Klobása Mleté maso Sýr Vejce Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí paštika

Domácí paštika

Žahour

Žahour

Králík - slintající soused

Králík - slintající soused

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Špekové knedlíky v alobalu

Špekové knedlíky v alobalu

Čočková polévka s klobásou

Čočková polévka s klobásou

Domácí paštika II.

Domácí paštika II.

Jednoduché lečo z trouby

Jednoduché lečo z trouby

Citrónová Janina

Citrónová Janina

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Lečo s fazolemi a klobásou
Lečo s fazolemi a…
17
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
17
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Uzený losos na grilu
Uzený losos na grilu
Uzený vývar
Uzený vývar
Uzlíky s malinovým džemem
Uzlíky s malinovým džemem
Úžasná hustá, krémová a lehce pikantní rajčatová polévka
Úžasná hustá, krémová a lehce pikantní…
Úžasná vajíčková pomazánka
Úžasná vajíčková pomazánka
Úžasný hruškový koláč
Úžasný hruškový koláč
  • Recepty.cz
  • Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact