• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Utopenci se zelím
Napište svůj komentář k receptu

Utopenci se zelím

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Utopenci se zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • špekáček
    • chilli
    • cibule
    • 1
      l voda
    • 4
      nové koření
    • 4
      pepř celý
    • 4
      bobkový list
    • 1
      lžička sůl
    • kysané zelí
  • Nálev
    • 1
      l ocet
    • 20
      ks cukerin

Postup přípravy receptu

1
Špekáčky podélně nařízneme,opepříme, přidáme chilli dle chuti a vložíme cibuli. Do 4 litrové lahve prokládáme vrstvu zelí vrstvu cibule a špekáčky.
2
Nakonec přidáme feferonku. Vše zalijeme horkým nálevem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hořčicoví utopenci se zelím

Hořčicoví utopenci se zelím

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

Utopenci ze slezské klobásy

Utopenci ze slezské klobásy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Majka Rončáková | 4. 5. 2007 13:38

    Dělala jsem je v neděli, jsou výborné, ale příště nedám chilli koření, ale jenom trochu pepře. Je to hodně ostré. Nálev jsem dala vlažný, ne horký.

  • Tamasek | 13. 1. 2007 11:28

    a co s tím udělá ten horký nalev ? nezkazí se to ?

  • fidorka81 | 4. 1. 2007 09:22

    Tak já nevím, my ty utopence máme sladký.

  • Věra | 6. 1. 2006 10:55

    Opravdu na 1/2 litru octa 1/4 litru vody ? není to obráceně, zdá se mi že to bude kyselé a do 4 litrove láhve se to vše potopí ?

  • Robert | 5. 1. 2006 12:54

    Přátelé,děkuji za skvělý recept,je to vážně dobrota.

  • Janinka | 22. 9. 2005 18:16

    Tak tedy malá exkurse do češtiny :-)) : cukerin je umělé sladidlo - prodává se ve většíině obchodů s potravinami a pokud vím, tak i v drogerii. Jsou to takové malé tabletky v krabičce po 150 - 800 kusech. Většinou platí 1 tabletka = 1 kostka cukru.Teď mne napadlo, pokud bude tento komentář číst Johanka, bude jistě znát i slovenský název.

  • MMMM MSMS | 21. 9. 2005 23:57

    čo to je ten cukerín?...rada by som skúsila ten recept, ale v živote som to slovo nepočula

  • Zuzka Skalkova | 14. 6. 2005 22:11

    SUPER!!!

  • Pilence | 13. 6. 2005 10:41

    Pripojuji se ke chvale! Taky jsem se te kombinace se zelim a cukerinem bala, ale vysledek byl opravdu vic nez jedly! Vydrzeli jsme na ne cekat pres tyden, ale pak byla lahev pryc behem chvilky a vsichni si odnaseli domu recept! Diky. Pile

  • Lenka Zajícová | 26. 5. 2005 20:28

    dá se cukerin nahradit něčím jiným?

  • MílaK. | 20. 5. 2005 08:55

    bála jsem se toho cukerínu,ale jsou výborné jiné už dělat nebudu,chutnají móc.

  • Eva | 10. 5. 2005 12:00

    Vyzkoušela jsem do 2l sklenice a musím říct, že jsme si celá rodina velmi pochutnali! Jsou lepší než bez zelí! A lák má bezva vyváženou chuť, i když jsem se bála tolika cukerinu! Vřele všem doporučuji!

  • Pešek | 4. 5. 2005 08:12

    tak po přečtení tohoto receptu i když jsem je nechtěla dělat tak to musím zkusit

  • Pavel Holeček | 3. 5. 2005 20:35

    Musel jsem přidělat další okurkáč a dávám ochutnat.Všude by jste měl 1 ! Jsou to nejlepší utopený co jsem kdy měl.Pane Jiří veliká poklona a díky!!

  • Pavel Holeček | 27. 4. 2005 08:59

    Bál jsemse co s tím udělá to kysané zelí,ale je to maximální!!!! Máte u mně 1*.Nic jiného už dělat nebudu.Dělali jsme ty Fajnšmekrovy,ale ty stáli za prd proti těm Vašim.Hodnocení 1!!!

  • Ilona | 22. 1. 2005 15:27

    Vyzkoušela jsem, výborné!

  • Jirka | 25. 7. 2004 15:38

    ano kysane,vrstva zeli oddeluje naskladane utopence.Ja to delam do 4 l sklenice.

  • Anonym | 23. 7. 2004 10:56

    to zelí má být kysané ? a kolik ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Utopenci
Maso Svačina Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Chilli Cibule Cukerin Kysané zelí Nové koření Ocet Pepř celý Špekáček Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Bublanina s rybízem

Bublanina s rybízem

Jogurtový chléb pro domácí pekárnu

Jogurtový chléb pro domácí pekárnu

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové omáčce

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…

Těstoviny s  paprikou, ricottou a šalvějí

Těstoviny s paprikou, ricottou a…

Mangové smoothie

Mangové smoothie

Mléčná žampionová omáčka

Mléčná žampionová omáčka

Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)

Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)

Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

56
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
44
Halušky s pečeným kuřetem
Halušky s pečeným kuřetem
43
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
39
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Dýňová polévka s…
35
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz Smutek u Adély Gondíkové: Lékaři potvrdili děsivou diagnózu

Smutek u Adély Gondíkové: Lékaři potvrdili děsivou diagnózu

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Slavnostní odhalení kalendáře Pirelli očima Iny T.: Autenticita, asymetrie i kýč

Slavnostní odhalení kalendáře Pirelli očima Iny T.: Autenticita, asymetrie i kýč

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

  • Recepty.cz
  • Utopenci se zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact