• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Utopenci se zelím
Napište svůj komentář k receptu

Utopenci se zelím

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Utopenci se zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • špekáček
    • chilli
    • cibule
    • 1
      l voda
    • 4
      nové koření
    • 4
      pepř celý
    • 4
      bobkový list
    • 1
      lžička sůl
    • kysané zelí
  • Nálev
    • 1
      l ocet
    • 20
      ks cukerin

Postup přípravy receptu

1
Špekáčky podélně nařízneme,opepříme, přidáme chilli dle chuti a vložíme cibuli. Do 4 litrové lahve prokládáme vrstvu zelí vrstvu cibule a špekáčky.
2
Nakonec přidáme feferonku. Vše zalijeme horkým nálevem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hořčicoví utopenci se zelím

Hořčicoví utopenci se zelím

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

Utopenci speciál

Utopenci speciál

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Majka Rončáková | 4. 5. 2007 13:38

    Dělala jsem je v neděli, jsou výborné, ale příště nedám chilli koření, ale jenom trochu pepře. Je to hodně ostré. Nálev jsem dala vlažný, ne horký.

  • Tamasek | 13. 1. 2007 11:28

    a co s tím udělá ten horký nalev ? nezkazí se to ?

  • fidorka81 | 4. 1. 2007 09:22

    Tak já nevím, my ty utopence máme sladký.

  • Věra | 6. 1. 2006 10:55

    Opravdu na 1/2 litru octa 1/4 litru vody ? není to obráceně, zdá se mi že to bude kyselé a do 4 litrove láhve se to vše potopí ?

  • Robert | 5. 1. 2006 12:54

    Přátelé,děkuji za skvělý recept,je to vážně dobrota.

  • Janinka | 22. 9. 2005 18:16

    Tak tedy malá exkurse do češtiny :-)) : cukerin je umělé sladidlo - prodává se ve většíině obchodů s potravinami a pokud vím, tak i v drogerii. Jsou to takové malé tabletky v krabičce po 150 - 800 kusech. Většinou platí 1 tabletka = 1 kostka cukru.Teď mne napadlo, pokud bude tento komentář číst Johanka, bude jistě znát i slovenský název.

  • MMMM MSMS | 21. 9. 2005 23:57

    čo to je ten cukerín?...rada by som skúsila ten recept, ale v živote som to slovo nepočula

  • Zuzka Skalkova | 14. 6. 2005 22:11

    SUPER!!!

  • Pilence | 13. 6. 2005 10:41

    Pripojuji se ke chvale! Taky jsem se te kombinace se zelim a cukerinem bala, ale vysledek byl opravdu vic nez jedly! Vydrzeli jsme na ne cekat pres tyden, ale pak byla lahev pryc behem chvilky a vsichni si odnaseli domu recept! Diky. Pile

  • Lenka Zajícová | 26. 5. 2005 20:28

    dá se cukerin nahradit něčím jiným?

  • MílaK. | 20. 5. 2005 08:55

    bála jsem se toho cukerínu,ale jsou výborné jiné už dělat nebudu,chutnají móc.

  • Eva | 10. 5. 2005 12:00

    Vyzkoušela jsem do 2l sklenice a musím říct, že jsme si celá rodina velmi pochutnali! Jsou lepší než bez zelí! A lák má bezva vyváženou chuť, i když jsem se bála tolika cukerinu! Vřele všem doporučuji!

  • Pešek | 4. 5. 2005 08:12

    tak po přečtení tohoto receptu i když jsem je nechtěla dělat tak to musím zkusit

  • Pavel Holeček | 3. 5. 2005 20:35

    Musel jsem přidělat další okurkáč a dávám ochutnat.Všude by jste měl 1 ! Jsou to nejlepší utopený co jsem kdy měl.Pane Jiří veliká poklona a díky!!

  • Pavel Holeček | 27. 4. 2005 08:59

    Bál jsemse co s tím udělá to kysané zelí,ale je to maximální!!!! Máte u mně 1*.Nic jiného už dělat nebudu.Dělali jsme ty Fajnšmekrovy,ale ty stáli za prd proti těm Vašim.Hodnocení 1!!!

  • Ilona | 22. 1. 2005 15:27

    Vyzkoušela jsem, výborné!

  • Jirka | 25. 7. 2004 15:38

    ano kysane,vrstva zeli oddeluje naskladane utopence.Ja to delam do 4 l sklenice.

  • Anonym | 23. 7. 2004 10:56

    to zelí má být kysané ? a kolik ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Utopenci
Maso Svačina Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Chilli Cibule Cukerin Kysané zelí Nové koření Ocet Pepř celý Špekáček Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chlupaté knedlíky III.

Chlupaté knedlíky III.

Cuketové řezy

Cuketové řezy

Chanso omáčka na špagety

Chanso omáčka na špagety

Jablkovo-tvarohový koláč se skořicovou drobenkou

Jablkovo-tvarohový koláč se…

Bramborové knedlíky plněné směsí s anglickou slaninou

Bramborové knedlíky plněné směsí s…

Ostružinový řez

Ostružinový řez

Kuře (nejen) na zelí

Kuře (nejen) na zelí

Bylinkové kuře (králík) pečené na hlívě

Bylinkové kuře (králík) pečené na…

Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)

Tříbarevná buchta z remosky …

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

45
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
43
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…
36
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…
26
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
22
Křepelčí vejce v bramborovém košíčku
Křepelčí vejce v…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Utopenci se zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact