Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čaj ze sušených šípků
Tvarohový mřížkový koláč II.
Zapékané těstoviny se špenátem a…
Brokolicové karbanátky II
Jahodové řezy s bílou čokoládou
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…
Nočky se špenátem a slaninou
Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek