• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tymiánové hovězí se zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Tymiánové hovězí se zeleninou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tymiánové hovězí se zeleninou
Tymiánové hovězí se zeleninou
Tymiánové hovězí se zeleninou
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g hovězí maso : zadní, kližka, kýta...
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks mrkev - menší
    • 1
      ks petržel - středně velká
    • 1
      ks malý celer
    • 1
      ks cibule - velká
    • 1,50
      lžička tymián sušený, cca
    • 4
      ks nové koření kuličky
    • hladká mouka na zahuštění
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • vývar
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostky nebo plátky (dle použitého druhu), osolíme, opepříme a dáme orestovat na dosklovata na oleji osmaženou cibuli. Až máme maso osmažené, přidáme krátce orestovat i rajský protlak. Podlijeme vývarem, přidáme tymián a nové koření a dusíme téměř doměkka. Občas promícháme a dle potřeby podlijeme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší "rustikální" kousky, které přidáme k masu a vše dovaříme doměkka. Podle potřeby je-li třeba dochutíme, zahustíme moukou rozmíchanou v malém množství vody a necháme provařit.
2
Podáváme s bramborovým, houskovým nebo kynutým knedlíkem, hodí se ale i gnocchi nebo rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Citronovo-tymiánové řízky ve sněhovém kabátku

Citronovo-tymiánové řízky ve sněhovém…

Tymiánové plátky se žampiony

Tymiánové plátky se žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 9. 2. 2018 13:04

    ...děkuji za pochvalu a doufám, že na zklamání při vaření nedojde :)

  • Mila Tischer | 6. 2. 2018 13:07

    Dobrý, jednoduchý. Poslední asi 2 měsíce zkouším samý jídla od tohoto kuchaře..Jiří..se jmenuje, mám pocit! Recepty nikdy nezklamaly! Paráda!

  • Pavel | 24. 1. 2017 15:08

    Velice dobré jídlo,moc moc děkuji. ;-) ;-) ;-)

  • Jana Kučerová | 18. 10. 2016 21:01

    To nebyl normální oběd ale delikatesa. Děkuji za recept a vřele doporučuji.

  • Renata | 16. 11. 2014 18:51

    Ještě se mi nepovedlo uvařit hovězí maso tak, aby chutnalo tak světově jako dneska. Děkuji, doporučuji a určitě zase brzy zopakuji!!!!! :*)

  • Zlatka | 11. 4. 2014 12:53

    Naprosto skvělý guláš, vřele doporučuju vyzkoušet a zamilujete si ho taky. <3

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Maso & ryby & mořské plody Hovězí Zelenina
Maso Pokrmy Ostatní Hovězí Ze zeleniny Zálivky a omáčky Oběd Večeře Smažení Dušení Velikonoce Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hovězí maso Malý celer Mrkev Nové koření Olej Pepř mletý Petržel Rajský protlak Sůl Tymián Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Galantina z kuřete

Galantina z kuřete

Poleva z "ledových kaštanů"

Poleva z "ledových kaštanů"

Víno z bezinek

Víno z bezinek

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské toasty - směs

Dušené vepřové na provensálském koření

Dušené vepřové na provensálském koření

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové nudličky na žampionech

Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza

Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

Vídeňská cibulka

Vídeňská cibulka

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

24
Klasické lečo
Klasické lečo
19
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
19
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo
18
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
17
Kremrole se šlehačkou
Kremrole se šlehačkou

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Tyčinky z ořechů
Tyčinky z ořechů
Tyčky k čaji M.D. Rettigové
Tyčky k čaji M.D. Rettigové
Tykvový kompot
Tykvový kompot
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Tymiánové plátky se žampiony
Tymiánové plátky se žampiony
Tymiánový sirup
Tymiánový sirup
  • Recepty.cz
  • Tymiánové hovězí se zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact