Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Dietní pečené kuře s rýží
Rohlíky na ráno
Chilli con carne V.
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Smetanovo-křenová nebo česneková…
Achillova pikantní křidýlka
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Tvarohová rýže
Pravý segedínský guláš
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem