Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Vepřová roláda se zeleninovou náplní
Boloňské špagety po anglicku
Česnečka z uzených žeber
Celerový salát s ananasem
Chřestový salát s kozím sýrem
Červená čočka se zeleninou (salát)
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Americký dýňový koláč
Pórková polévka s fazolemi a toasty
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…