Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Svíčková Wellington
Česneková pomazánka z balkánského sýra
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Gyros tousty z cukety - sterilované
Fazole v rajské omáčce s klobásou
Kořeněný patizon v těstíčku
Pórková polévka s fazolemi a toasty
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…