Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem
Francouzský hruškový koláč
Řízečky naruby
Lehký letní salát
Vepřové koleno v zelí
Houskový knedlík
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Salát (nejen) z černé čočky
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek