• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tvarohový štrůdl s medovým přelivem
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohový štrůdl s medovým přelivem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohový štrůdl s medovým přelivem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 1
      balení listové těsto kupuji již rozválené
  • Náplň
    • 1
      kostka tučný tvaroh
    • 2
      lžíce vlašské ořechy nasekané
    • 1
      ks vejce
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      lžíce škrob vrchovatá, (Maizena) nebo 1/2 pudinkového prášku (vanilkový, smetanový, nebo mandlový)
    • pomerančová kůra nastrouhaná
    • mléko trochu, na naředění
    • cukr dle chuti
  • Medový přeliv
    • 5
      lžíce med rozředíme rumem, tak, aby se štrůdl dal polít (množství přizpůsobíme hustotě medu)

Postup přípravy receptu

1
Připravíme náplň: tvaroh smícháme s vejcem, cukrem, škrobem či pudinkovým práškem, přidáme nasekané ořechy, strouhneme citronovou a pomerančovou kůru, příp. naředíme mlékem na požadovanou hustotu. Náplní potřeme listové těsto, zavineme a pečeme (el. trouba 220°C). Zatímco se peče, připravíme si medový přeliv. Ještě teplý štrůdl nakrájíme a polijeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vanilkový pudink s medovým mangem

Vanilkový pudink s medovým mangem

Losos s koprovým přelivem

Losos s koprovým přelivem

Fazolky s pikantním mandarinkovým přelivem

Fazolky s pikantním mandarinkovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anicka | 12. 1. 2014 14:39

    Vyborny napad s tim medovym prelivem :-)

  • Olinka | 20. 7. 2012 10:11

    Štrúdl byl výborný, jen jsem přidala rozinky, protože je v tvarohových buchtách máme rádi. Doporučuji nakrájet a polévat přelivem až při servírování na talířky.

  • Roman Raba | 15. 8. 2009 16:42

    S tím medovým přelivem je to úžasné!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Listové těsto Med Mléko Pomerančová kůra Škrob Tučný tvaroh Vanilkový cukr Vejce Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbová směs na topinky

Houbová směs na topinky

Jednoduché kokosky

Jednoduché kokosky

Pivní preclíky, housky, rohlíky

Pivní preclíky, housky, rohlíky

Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky

Jednoduché bramborovo-rohlíkové…

Přírodní plátky se zeleninou a fazolemi

Přírodní plátky se zeleninou a…

Řízky v klobásovém zelí

Řízky v klobásovém zelí

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Spaghetti alla Carbonara ( Podle Antonia Carluccia )

Spaghetti alla Carbonara ( Podle…

Okurkový salát

Okurkový salát

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

37
Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Piškot s pudinkovým…
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí…
27
Domácí chleba z žitné mouky
Domácí chleba z žitné…
16
Křehký dort s revení
Křehký dort s revení

Zajímavé články

Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché recepty, které vás budou bavit
Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché…
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak připravit ty nejšťavnatější
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak…
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
AHA.cz Hezucký rozplakal Mareše i Česko: Slova manželky berou za srdce

Hezucký rozplakal Mareše i Česko: Slova manželky berou za srdce

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy „To je státní hymna, ty vole!“ Z kultovních Samotářů jsou padesátníci. Jak se jejich představitelé změnili?

„To je státní hymna, ty vole!“ Z kultovních Samotářů jsou padesátníci. Jak se jejich představitelé změnili?

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Gondíková na premiéře nové komedie: Ukrývala popáleniny! Co se jí stalo?

Gondíková na premiéře nové komedie: Ukrývala popáleniny! Co se jí stalo?

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Zvíře, které uvidíte jako první, prozradí hodně o vaší osobnosti!

Zvíře, které uvidíte jako první, prozradí hodně o vaší osobnosti!

  • Recepty.cz
  • Tvarohový štrůdl s medovým přelivem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact