• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tvarohové rohlíky
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové rohlíky

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové rohlíky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks rohlík
    • 500
      g tvaroh
    • 1
      dl mléko
    • 3
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      ks vejce
    • olej
    • rozinky
  • Palačinkové těsto
    • 3
      dl mléko
    • 2
      ks vejce
    • polohrubá mouka
    • moučkový cukr
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Rohlíky podélně rozkrojíme, měkkou část vydlabeme.
2
Na náplň prolisujeme tvaroh (nebo použijeme jemný), vejce, vanilkový a práškový cukr, rozinky.
3
Vydlabané poloviny rohlíků zlehka namočíme v mléce (jen vypláchnout, aby se nerozmočily) a náplní naplníme.
4
Obalujeme je v hustějším palačinkovém těstě a smažíme z oboou stran.
5
Podáváme teplé, posypané práškovým cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlé rohlíky plněné vanilkovým pudinkem

Rychlé rohlíky plněné vanilkovým…

Domácí (plněné) rohlíky

Domácí (plněné) rohlíky

Domácí špaldové rohlíky

Domácí špaldové rohlíky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • eva | 31. 10. 2005 14:05

    oooo...tak to bola pochutka...mali sme dobry, domaci tvaroh... super rohlicky...vdaka

  • Tereza Jarčušková | 31. 10. 2005 08:19

    Áno, ten recept poslala do časopisu Život jedna pani asi pred 25 rokmi, mám tie recepty zviazané. Potom to ktosi poslal pánu Novotnému a vylepšil to o tie marhule. Skúšala som to aj takto, ale nám doma to lepšie chutí bez marhulí. Takže to robíme podľa pôvodného receptu.

  • Naďa Bartůňková | 27. 10. 2005 13:42

    Někde jsem četla, že na tvaroh ještě dávali kompotované meruňky. Taky mňam :o) Naďa

  • Tereza Jarčušková | 27. 10. 2005 07:10

    Rožky je lepšie kúpiť deň vopred, nemusia byť tvrdé. Do mlieka namáčajte skutočne len na okamih, vlastne len vypláchnuť. Nepripravujte ich dopredu všetky, stačí postupne toľko, koľko vám vojde na panvicu pri vyprážaní, aby sa vám nerozmáčali. Cestíčko hustejšie.

  • Irma Hlávková | 23. 10. 2005 23:04

    to musím taky vyzkoušet...

  • lulup | 23. 10. 2005 11:22

    asi tvrdsi ne, aby se zase daly vydlabat, ja tenhle recept taky zkusim...

  • airan | 21. 10. 2005 13:51

    Jak je tam tvaroh, tak neodolam...jen by me zajimalo, ty rohliky musi byt asi tvrde, ne?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Oběd Svačina Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mléko Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Rohlík Rozinky Sůl Tvaroh Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou

Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou

Vánoční likér z ledových  kaštanů

Vánoční likér z ledových kaštanů

Mufínky

Mufínky

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou - minutka

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …

Avokadová pomazánka s uzeným lososem

Avokadová pomazánka s uzeným lososem

Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty

Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty

Jednoduché špenátové palačinky

Jednoduché špenátové palačinky

Čevapi

Čevapi

Naložená kuřecí křídla

Naložená kuřecí křídla

Doporučujeme

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

55
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
35
Kuřecí vývar s domácími nudlemi
Kuřecí vývar s domácími…
33
Norský dresing na zeleninové saláty
Norský dresing na…
18
Vaječný koňak bez vajec od Lídy
Vaječný koňak bez vajec…
17
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Matáskovi odhalují své rodinné tajemství: Tři bratři jako přes kopírák!

Matáskovi odhalují své rodinné tajemství: Tři bratři jako přes kopírák!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

  • Recepty.cz
  • Tvarohové rohlíky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact