• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy "Marta"
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové řezy "Marta"

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové řezy "Marta"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 100
      g hera
    • 2
      ks žloutek
    • 5
      lžíce mléko vlažné
    • 100
      g cukr
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň
    • 1
      kg měkký tvaroh
    • 1
      l mléko necelý
    • 4
      ks žloutek
    • 300
      g cukr
    • 2
      balíček vanilkový pudink celé, nevařené
  • Bílková hmota
    • 6
      ks bílek
    • 6
      lžíce moučkový cukr
  • Na posypání
    • čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Ze surovin na těsto uděláme těsto a vtlačíme ho do vymazaného a vysypaného pekáče s vyšším okrajem. Těsto vytlačíme i do stran pekáče, takže nám vznikne taková vanička, do které vlijeme tvarohovou náplň. Náplň je skutečně řídká, ale pečením ztuhne.
2
Pečeme asi 45 minut, podle trouby. Na upečenou buchtu navršíme ušlehaný sníh ze 6 bílků a 6 lžic cukru. Dopékáme ještě asi 10 minut, dokud sněhová hmota neztuhne. U elektrické trouby lze využít horní pečení. Upečený moučník posypeme nastrouhanou čokoládou.
3
Moučník je poměrně vysoký a velmi dobrý.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Týna | 9. 10. 2007 12:56

    Chválím, jen jsem měla problém s vtlačením těsta do pekáče, tak jsem ho dala do mrazáku a pak ho nastrouhala. Na náplň jsem použila jen 3 tvarohy, 0,75l mléka a 3 žloutky+ostatní uvedené suroviny. Sníh jsem tedy dělala z 5bílků a 5lžic cukru. Čokoládu jsem nestrouhala, přesto měly řezy velký úspěch.

  • Vlaďka Lišková | 27. 9. 2007 19:47

    Tyto řezy peču v pekáči a vysokými okraji. Je to ten největší pekáč , který se mi vejde do trouby.

  • Marsí | 27. 9. 2007 15:39

    Tohle vypadá vážně jedle...jedle jako jedlé...né jedle jako jedle...:-)))))

  • Andra | 27. 9. 2007 14:41

    Aký veľký pekáč? Plnky sa mi zdá dosť aj na veľký plech..

  • Vlaďka Lišková | 27. 9. 2007 14:19

    Děkuji paní Jitce , že odpověděla za mě. Ještě bych chtěla doplnit, že rozstrouhanou čokoládu sypeme na horký moučník.

  • Jitka Holubová | 27. 9. 2007 13:59

    Nevařené pudinky - sáčky vanilkového pudinku (rozmíchá se tvaroh, mléko, žloutky, cukr a pudinkový prášek). Nejsem sice autor, ale podobné řezy peču a jsou opravdu dobré.

  • Marta Bochezová | 27. 9. 2007 11:40

    vypadá to zajímavě

  • lenka | 27. 9. 2007 11:33

    Co znamená nevařené pudinky ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoláda Cukr Hera Kakao Měkký tvaroh Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový pudink Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ravioli

Ravioli

Vepřová kýta Ježibaba

Vepřová kýta Ježibaba

Jogurtový chléb

Jogurtový chléb

Tvarohové těsto na slano i sladko

Tvarohové těsto na slano i sladko

Smažený vepřový řízek se sýrem

Smažený vepřový řízek se sýrem

Křenová pomazánka z červené řepy

Křenová pomazánka z červené řepy

Řezy s černým rybízem

Řezy s černým rybízem

Maso s paprikovou omáčkou

Maso s paprikovou omáčkou

Narozeninový dort s "marcipánem"

Narozeninový dort s "marcipánem"

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

17
Dýňové cupcakes
Dýňové cupcakes
14
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
13
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
13
Nejjednodušší gratinované brambory
Nejjednodušší…
10
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Svatý Václav slavil čtvrtstoletí: Slováček přišel na svíčkovou! A Dejdar jako „výčepák“

Svatý Václav slavil čtvrtstoletí: Slováček přišel na svíčkovou! A Dejdar jako „výčepák“

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy "Marta"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact