• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy IV.
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové řezy IV.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové řezy IV.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 220
      g polohrubá mouka
    • 120
      g hera
    • 120
      g cukr
    • 1
      ks vejce
    • 2
      ks žloutek
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň
    • 500
      g měkký tvaroh
    • 150
      g cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      ks vejce
    • 0,50
      l mléko
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1,50
      dl olej
  • Sníh
    • 5
      ks bílek
    • 5
      lžíce moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Uděláme si těsto a rovnoměrně ho rozložíme na plech
2
(je tužší, tak je dobré použít pergamenový papír a ruce si namáčet do studené vody, aby se těsto nelepilo).
3
Dál si připravíme náplň - vše postupně smícháme a šlehačem rozšleháme na jemnou hmotu (pozor je řídká a to tak má být).
4
Náplň nalijeme na připravené těsto a dáme péci do vyhřáté trouby na 150-165 °C a cca 10 minut.
5
Před dopečením vyndáme řezy z trouby a potřeme je ušlehaným sněhem a vrátíme zpět.
6
Dopékáme do růžova. Po zchladnutí krájíme řezy namočeným nožem ve studené vodě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mana | 27. 4. 2012 09:05

    dobrý koláč

  • Romana K. | 3. 8. 2007 22:26

    Paní Lenko, ten banánový pudink jste nalila na tvarohovou náplň a potom pekla? Před dopečením jste řezy potřela ještě ušlehaným sněhem a dala opět do trouby? Pudink na tvarohu a pod sněhem drží? Neklouže? Děkuji za odpověď. Vaši variantu chci vyzkoušet.

  • Lenka | 26. 5. 2007 19:38

    Dělala jsem a byly výborné. Pak mě napadlo vyzkoušet variantu s kakaovým těstem a banánovým pudinkem. Jenže jsem zapomněla dát kakao do těsta, tak jsem jej přidala do banánového pudinku. Bylo to vynikající a hlavně hezky barevné na řezu. Vyzkoušejte určitě také!

  • precision | 28. 1. 2007 22:33

    jako "chudý" student jsem hledala recept, který by obsahoval obyčejné ingredience, které má doma kdykoliv a kdokoliv. Upekla jsem a výsledkem byl prázdný plech během půl hodiny. Opravdu skvélý nenáročný, nepřeslazený a rychlý řezík. Vřele doporučuju všem.

  • Irena Klasová | 16. 1. 2007 15:04

    Paní Zdeňko děkuji za informaci ohledně hodnocení. Zaregistrovaná jsem asi 3/4 roku.

  • Zdeňka | 16. 1. 2007 13:17

    Paní Ireno,když chcete hodnotit,musíte se zaregistrovat a kliknout na jedničku.Jinak se hodnocení neprojeví.

  • Irena Klasová | 16. 1. 2007 12:27

    To je zase dobrot, ale po tom cukroví alespoň nějaká změna a hlavně ty tvarohové řezy se sněhem mě lákají vyzkoušet.Dávám do oblíbených a hned hodnotím za 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Vánoce Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Hera Měkký tvaroh Mléko Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Doudlebské vdolky

Doudlebské vdolky

Dort pro kluka

Dort pro kluka

Těstoviny se špenátem a žampiony

Těstoviny se špenátem a žampiony

Karamelové řezy s piškoty

Karamelové řezy s piškoty

Obrácené řízky na zelenině

Obrácené řízky na zelenině

Prokládané brambory s cuketou - zdravě a chutně

Prokládané brambory s cuketou -…

Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

Zelňačka s maďarskou klobásou

Zelňačka s maďarskou klobásou

Dresing

Dresing

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

33
Špagety carbonara
Špagety carbonara
27
Bezový sirup za studena
Bezový sirup za studena
23
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s…
17
Klasické lečo
Klasické lečo
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Zemřela herečka Diane Keatonová (†79)

Zemřela herečka Diane Keatonová (†79)

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy IV.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact