• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tvarohové celeráky
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové celeráky

autor: MartinV
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové celeráky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g tvaroh
    • 100
      ml mléko
    • 2
      ks vejce
    • 3
      lžíce hladká mouka hladká mouka pohanková
    • 0,50
      lžička sůl
    • 0,50
      lžička kari
    • 0,50
      ks celer nakrájený na kostičky
    • pórek
    • 1
      ks červená cibule nakrájená na drobno
    • 2
      lžíce petrželka
    • 1
      lžíce pikantní hořčice
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Rozmixujeme tvaroh, mléko nebo vodu, vejce, mouku, sůl a kari na hustší těsto.
2
Cibuli a celer nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka a vmícháme.
3
Nasekáme petrželovou nať, tuhé stonky také přidáme do těsta.
4
Na troše oleje smažíme velkou placku (jako bramborák).
5
Hůře se obrací, v těstu skoro není mouka, ale jde to. Hotovou placku namažeme hořčicí nebo česnekovou pastou, posypeme zbylou petrželovou natí a jíme za tepla.
6
Varianta: placku natřeme krémem z jogurtu, nivy, bazalky nebo petrželky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové řezy s mákem

Tvarohové řezy s mákem

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pepiny | 25. 3. 2011 14:36

    Můžu se Vás prosím zeptat jaký tvaroh do toho je třeba..?? Děkuji...recept vypadá úžasně, tak nechci nic pokazit... :-\

  • Martin Sedláček | 29. 8. 2009 14:59

    Dnes jsem měl k obědu a výborné. Mazal jsme si to pastou z jogurtu, zbytku balkánského sýra, celerovou natí. Opravdu to nemělo chybu.

  • Kuchařka on-line | 14. 2. 2007 14:16

    Psala jsem vám e-mail, ale asi se někde ztratil :-(

  • MartinV | 14. 2. 2007 13:39

    OK, nebyl jsem si jistý zda dorazilo ...

  • Kuchařka on-line | 14. 2. 2007 12:20

    Foto bude doplněno později.

  • MartinV | 14. 2. 2007 09:36

    Zasílal jsem s receptem obrázek, prosím o vložení - děkuji.

  • MartinV | 12. 2. 2007 13:33

    Bio hořčice z Probio.cz; ostřejší, s křenem, vinným octem a s celými hořčičnými semínky. Ale můžete to namáznout čímkoliv podle chuti nebo nechat jen s natí.

  • Věra | 12. 2. 2007 13:32

    Vikingská hořčice je přichucená medovinou a zázvorem a prodává se v bio potravinách

  • Jaroslava Oumarová | 12. 2. 2007 13:14

    Martine, prosím, co je vikingská hořčice?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Večeře Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Červená cibule Hladká mouka Kari Mléko Olej Petrželka Pikantní hořčice Pórek Sůl Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocný koláč z podmáslí

Ovocný koláč z podmáslí

Rybízový čaj

Rybízový čaj

Nakládané sýrové kostky

Nakládané sýrové kostky

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Ořechovo-ananasová buchta

Ořechovo-ananasová buchta

Mexická polévka z naší hospody

Mexická polévka z naší hospody

Domací houstičky

Domací houstičky

Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

Čokoládová poleva se zakysanou…

Smetanovo - čokoládový dort

Smetanovo - čokoládový dort

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

17
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
17
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou
Vepřová pečeně na pivu s…
14
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Další doporučené recepty:

Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Tvarohové bábovičky s bazalkovým cukrem
Tvarohové bábovičky s bazalkovým cukrem
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Tvarohové karbanátky
Tvarohové karbanátky
Tvarohové karbanátky II.
Tvarohové karbanátky II.
  • Recepty.cz
  • Tvarohové celeráky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact