• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tvarohová roláda s hruškami
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohová roláda s hruškami

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohová roláda s hruškami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 200
      g hladká mouka
    • 100
      g hera změklá
    • 60
      g cukr krupice
    • 1
      ks vejce
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      špetka sůl
  • Náplň
    • 2
      ks jablka kyselejší
    • 2
      ks hrušky
    • citronová šťáva na zakapání
    • 80
      g cukr krupice
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 10
      g máslo
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme aspoň 1/2 hodiny odpočinout. Tvaroh utřeme s cukrem, máslem, vejcem a pudinkem. Vmícháme nakrájené ovoce zakapané citronovou šťávou. Těsto vyválíme, rozprostřeme náplň, svineme a přeneseme do formy na srnčí hřbet.
2
Pečeme asi 45 minut na 180 °C. Řádně vychlazenou pocukrujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami

Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami

Čočka s hruškami a uzeným

Čočka s hruškami a uzeným

Čokoládové řezy s hruškami

Čokoládové řezy s hruškami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tereza R | 13. 9. 2008 09:26

    Pekla jsem-je výborná, dávám 1*.Pár rad, těsto se lépe válí mezi mikrotenovými sáčky, nemusí se pak tolik podsypávat. Pekla jsem na chalupě, v remosce, bez formy na srnčí hřbet. Byla trošku "plackovitá", ale opravdu VÝBORNÁ. Zbylo mi trochu náplně, tak jsem jí "nakydala" jen tak vedle, upeklo se a byl z toho lehký dezert. Doporučuji, řadím mezi oblíbené.

  • Jana Remková | 30. 6. 2008 11:12

    Paní Anno,já to tedy zkusím z třešněmi,právě jsem jich dostala plnou tašku.Pokrájím je na menší kousky a pak se ozvu,jak to dopadlo.

  • Anna Sedláčková | 30. 6. 2008 10:48

    Roláda nám chutnala. Protože dozrál na zahradě rybíz, zamíchala jsem do tvarohy kuličky černého rybízu. Chuťově výraznější než s jablky a hruškami.

  • Zora Manasová | 29. 6. 2008 17:07

    Jani, ale veď práve to hovorím - nemá význam sa dohadovať o tom, či recept je od Anky, Danky či Ferka, ani či je chronicky známy, alebo úplne nový - podstatné je, či je dobrý. Tieto stránky navštevujú tak skúsení kuchári, ktorí sem dávajú recepty i radia, tak i začiatočníci. Ja som len reagovala na p. Wernischovú. Pekný deň.

  • Jana Remková | 29. 6. 2008 13:03

    Paní Zoro,kdyby tady byly recepty jen takové,jaké sami vymyslíme,asi by tyto stránky byly sotva poloviční.Myslím,že nevadí,že ten,nebo onen recept jsme už někde viděli.Hlavní je,jestli se povedl,jestli chutnal rodině.Každý z nás určitě někdy vložil recept od přítelkyně,babičky,sousedky a já věřím,že na tom není nic špatného.

  • Zora Manasová | 28. 6. 2008 13:34

    No neviem, ale ja by som si nebola na 100% istá, že všetky recepty od čitateľov v časopise"Pošli recept" i v iných časopisoch sú ich vlastné výmysly a že nikto iný nemohol prísť na rovnaký recept (viď vynález telefónu). Tiež som našla recepty z týchto stránok i iných webov v časopisoch i od čitateľov. Nikde nepíšu, že to je ich vlastný recept, len že to poslali. Myslela som, že zmena od autora na od užívateľa ukončí tieto zbytočné a neplodné diskusie, ale ...

  • Jana Wernischova | 26. 6. 2008 17:31

    Můj komentář viz kynuté bedňáčky, tentokrát ale strana 74, autorka Jana Vyková z Prahy.

  • Ladislav Dorazin | 25. 6. 2008 22:29

    Tak tohle opravdu vypadá zajímavě.Svinout a dát do srnčího hřbetu?To musí vypadat úžasně!A hrušky s jablky v tvarohu,hmmm,tak zase opravdu něco pro mne nového.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr krupice Hera Hladká mouka Hrušky Jablka Máslo Měkký tvaroh Sůl Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami

Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami

Zeleninová polévka

Zeleninová polévka

Třená bábovka klasik

Třená bábovka klasik

Zapečené kuřecí závitky II.

Zapečené kuřecí závitky II.

Perníčky - hned měkké

Perníčky - hned měkké

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Lotrinský quiche

Lotrinský quiche

Hovězí po burgunsku

Hovězí po burgunsku

Švestkový crumble

Švestkový crumble

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Lokše

Lokše

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

25
Mexický hrnec s rýží
Mexický hrnec s rýží
22
Burgery po našem
Burgery po našem
12
Bazalková pasta / pesto
Bazalková pasta / pesto
11
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
11
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Divoký večírek pořadu Showtime: Laďka Něrgešová nemohla chybět!

Divoký večírek pořadu Showtime: Laďka Něrgešová nemohla chybět!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

  • Recepty.cz
  • Tvarohová roláda s hruškami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact