Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Fazole z Vysočiny
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Pstruh na másle
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Bramborový guláš s hlívou
Kuřecí srdíčka - pečená
Hanácké bifteky
Krůtí pečeně
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…