Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Kuřecí prsíčka ala iNDY
Norská rybí polévka
Dvoubarevné jablkové řezy
Ananasová čína
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Gulášová polévka z předního hovězího…
Kokosovo-tvarohový sen
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…