Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Kuřecí závitky s nivou
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Citronová (pomerančová) bábovka
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Křupavý jarní salát
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Avokádovo-bazalkové pesto
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…